Moj profil

Voćni jogurt

15 minuta
23

Evo jednog jako ukusnog voćnog jogurta a ukus kao jogobela. Nisam našla ovakav recept pa evo jedan moj,a unaprijed se izvinjavam ako ipak postoji ovakav recept.

Evo jednog jako ukusnog voćnog jogurta a ukus kao jogobela. Nisam našla ovakav recept pa evo jedan moj,a unaprijed se izvinjavam ako ipak postoji ovakav recept.

Sastojci

za
3 komada pudinga od vanilije (jagode,maline ili neki drugi voćni)
1 l vode
1l običnog jogurta (po izboru % mliječne masti)
5 kašika velikih šećera
1/2 kg voća (višnje,jagode, maline, breskve i sl.)

Priprema

Puding pomješati sa šećerom i skuhati u litri vode. Staviti da se ohladi. Dok se puding hladi pripremiti voće isjeći u željenu veličinu. Ja sam ovaj put koristila višnje jer im je sezona. Kad se puding ohladi sastaviti sa jogurtom i izmiksati (može mikserom a može i u blenderu) i na kraju dodati voće i lagano promješati sa kašikom. Staviti da se ohladi. Uživati!
1.

Ako hoćete jaču boju jogurta a pravite recimo od jagode možete tad i koristiti i puding od jagode.

Ja uvjek koristim od vanilije jer mi tada jogurt ima ukus kao jogobela.

2.

Prijatno !

  • Vocni-jogurt(2)
  • Desert-probati(1)
  • Vocni-desert(1)

4

Bila sam na slavi kada se pomenuo voćni jogurt sa 3 vanil pudinga. Došla sam kući i sad reko mora da ga ima na ovom sajtu, samo ga treba pronaći, "samo" 🙄 i od 300 recepata pronadjem tvoj i to je taj  😁

Bravo, nemam reči, ispao je isti kao iz prodavnice. Hvala puno za ovako nešto jako fino i brzo 😉  

🙂

obozavam ovosni jogurt to je moja svakodnevna vecera.....probacu  da ga napravim i po ovom receptu .....izgleda je     .mmmmmmmm........mnjam ukusno

Ovako je ispalo drugima