Moj profil

Coca Cola ali kao sredstvo za ciscenje!

77

nije na odmet da procitate!mozda nekome bude od koristi!
Naravno tekst sam preuzela sa jednog foruma….
http://goodthinking.bloger.hr/post/cola-kao-najbolje-sredstvo-za-ciscenje-fuga-i-ostalih-neoperivih-stvari/431954.aspx

nije na odmet da procitate!mozda nekome bude od koristi!
Naravno tekst sam preuzela sa jednog foruma….
http://goodthinking.bloger.hr/post/cola-kao-najbolje-sredstvo-za-ciscenje-fuga-i-ostalih-neoperivih-stvari/431954.aspx

Sastojci

1 flasa Coca Cole
1 domacica

Priprema

1.

Coca Cola ali kao sredstvo za ciscenje!

2.

COCA-cola – upotreba :

3.

Zagoreli tiganj moze da se ocisti ako u njega sipate coca-colu i kratko prokuvate.Nece ostati ni jedna mrlja2.Moderna fotografija moze da pozuti ( predje u sepiju ) ako je lagano premazete coca-colom i brzo osusite3.Ako ste ofarbali kosu a dobili previse jaku boju, ispiranjem coca-cola ce vam pomoci da posvetlite kosu i ublazite boju4.Namocite stare novcice u coca-cola i oni ce zasijati novim sjajem5.Sipajte coca-cola u cajnik i ostavite da stoji jedan dan.Ocistice ga od kamenca i ostalih mrlja6.WC solja bice cista ako je polijete coca-cola .Kiselina ce uciniti svoje7.Kombinacijom kechapa i coca-cola dobicete izvrstan umak za rostilj8.Coca-cola je dobar omeksivac za kosu.Polijte sa njom kosu isperite i osusite9.Stavite coca-cola u plitke siroke posude u basti.Pomoci ce vam da se resite puzeva koje privlaci slatki miris i kad upadnu u posudu , nece moci da izadju napolje10.Zardjali srafovi mogu da se olabave ako krpu namocite coca-cola i omotate je oko srafa i ostavite tako nekoliko sati11.Ocistite nakit u casi sa coca-cola i izribajte gs sa cetkicom za zube i isperite12.Coca-cola vam moze pomoci pri zeludacnim tegobama.Ne koristite penusavu , svezu , jer bi mogla da pogorsa stanje ( coca-cola ce izvetriti ako u nju dodate secera )13.Pijte coca-cola napitak ! Cik ako smijete !

  • Savjeti(5)
  • Ciscenje(3)
  • Korisni savjeti(2)
  • Saveti(2)
  • Soveti-zdravje(1)
  • Y-svasta(1)
  • Zdravlje(1)
  • Soveti(1)
  • Eko-ciscenje(1)

20

#19,draga ima...danas je jedino zdrav SMIJEH!-hahaaaaaaaa

Ovo je odličan savet, za čišćenje dušu dalo. Što se tiče pijenja coca-cole pijemo je vrlo retko, a ovo je tačno da je vrlo efikasna kod proliva i povraćanja. Ništa što je previše ne valja, sve u granicama normale ... Pitam se samo, ima li danas nešto što je 100% zdravo ?????????

Da bi sok bio gaziran dodaje mu se ugljendioksid koji sa vodom cini ugljenu kiselinu. Ugljena kiselina je nestabilna na svetlosti te se raspada na ugljendioksid i vodu. Sto znaci da konzumiranjem gaziranih napitaka pijemo vodu i gutamo ugljendioksid pa ko voli nek izvoli.

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)