Moj profil

DJETA MY WAY

1 minuta
32

ZA VAŠE ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT HVALA

ZA VAŠE ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT HVALA

Sastojci

za
DIJETA MOJ NAČIN
1KG JABUKE
0.5KG ŽITNE PAHULJICE
0.5KG ŠPINAT
7KOM JOGURT LIGHT
1KG MANDARINA
1KG KUPUS
1L MLJEKO 0.9%
200G RIBA SA ČEŠNJAKOM
2KOM BANANE
2KOM I 100G JAJA I SVJEŽI SIR

Priprema

1.

OVO NIJE RECEPT ZA KUČNU DNEVNU PRIPREMU VEČ DIJETNI RECEPT NA MOJ NAČIN OVA DIJETA MI JE DALA ODLIČNE REZULTATE 7 DANA 4-7 kg.
PONEDELJAK:DORUČAK:1 JABUKA, I ČAJ OD MENTE
RUČAK:VOČNA SALATA NIKAKO BANANE
VEČERA:JOGURT LIGHT

2.

UTORAK:DOR: 3DCL MLJEKA 0.9% I ČAJ OD MENTE
RUČ:VARIVO OD ŠPINATA ILI BLITVE
VEČ: 2 JABUKE I 1 MANDARINE

3.

SRIJEDA:DOR:FRAPE OD BANANE SA BADEMIMA I ČAJ OD MENTE
RUČ:SLATKO KUHANO ZELJE I JEDNA JABUKA
VEČ:ŽITARICE SA MLJEKOM I MANDARINA

4.

ČETVRTAK:DOR:SOK OD LIMUNA I 1 TVRDO KUHANO JAJE I ČAJ OD MENTE
RUČ:RIBA SA ČEŠNJAKOM
VEČ:VOČNI JOGURT

5.

PETAK:DOR: 2 BANANE I ČAJ OD MENTE
RUČ:SVJEŽI SIR
VEČERA:JOGURT LIGHT I JABUKA

6.

SUBOTA:DOR:MLJEKO SA ŽITARICAMA I JABUKA
RUČ:INTREGALNA RIŽA SA LUKOM
VEČERA VOČE NE BANANE

7.

NEDELJA: KAO PONEDELJAK

Posluživanje

DJETNI RECEPT

  • Dijeta(4)
  • Dieta(1)
  • Hh(1)
  • Korisno(1)

34

cijeli život sam na djetama ali ovo kad sam vidjela frapirala sam se.Jeste li vi ostali živi poslje ove djete? 😧 Moj savijet za mršavljene tako sam jedino skinula kile i evo već 2 godine nikad se nisam vratila na staro.Brojanje kalorija ne odricati se ničega,termo deka sauna za izbacivanje vode i toksina iz tijela i kile idu dole,uz to tko si može priuštiti par tretmana kavitacije sa radiofrkvencijom za zatezanje kože tko ne nek vježba.Očistiti organizam iz unutra kako bih mogli ponovno normalno jesti,ja sam naprimjer pila aloju od forevra i zelenu kavu od enciana.I VJERUJTE JEDINO TAKO SAM DOBILA ŠTA SAM HTJELA a milijun djeta sam probala i gladovala skinem 5kg brzo dobijem 10kg a ovako s brojanjem kalorija ničeg se nisam odricala.

darija čuj lijepi pozdrav ako češ ovo čitat sretna ti nova godina.dijetu nisam baš bio na dijeti više na zdravom i umjerenon načinu prehrane i to  sam koristio prošle godine od 10 do 2 mjeseca 2011 inače sam smršavio treniranjem trčanjem vježbom a ne dijetom kao šta svi ovdje komentiraju  danas na mojih 183 cm i 78 kg izgledam pre vitko prošle godine 107 skinuo sam gotovo 30 kg kile se ne vračaju zato jer sam ih skinio vježbom a ne kako ovi svi komentari dijeta nije zdrava itd to mi je suvišno no svatko ima pravo na svoje mišljenje a ja svako podržavam. želim samo reči da sam ja veliki sportaš ne pijem ne pušim zdravo živim a tu u svim komentarima zapravo sam ja ponižen a ja se mogu kladiti da u lijepoj našoj ljudi poput mene se može izbrojat na prste jer danas mladež izlazi opija se a ja to ne radim jer u tome ne vidim ništa šta bi moglo biti zanimljivo dok se oni trijezne ja trčim 10- 15 km vozim biciklu 20 km i navečer otiđem sa djevojkom na bazen ili teretanu i to je moj način života nikvakve dijete nikvakve ljenosti ja sam sportaš u srcu i aktivnost mi je najvažnija  nadam se da če te ovo proćitat te shvatit da dijeta my way je zapravo dijeta koju sam želio podjelit kao nešto korisno sa vama a vi ste to samo trebali prihvatit kao dijetu a ne mene gurati u nju

lijepi pozdrav maj//zmaj

dijeta kao dijeta ne moze trajati vjecno. Mislim da si prestrog prema sebi, jer ces kad tad posustat, a onda sve ide nizbrdo pogotova kad se radi o tim instant dijetama. Gdje je meso? Meso je izvor cistih proteina, šta ti treba. Organiziraj si malo veci meni, pet manjih obroka, vise mesa, 50 g ugljikohidrata dnevno uz rucak (krumpir, integralna riza ili integralna manistra), ali svakako uz fizicku aktivnost.

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)