Moj profil

Kako napraviti vino višnje (Visciolato / Visner Italiano)

28
Kako napraviti vino višnje (Visciolato / Visner Italiano)

Je zrela trešnja sezone zašto ne bi bili poznati talijanski vinski Visner i Visciolato?, Ovdje sam vam pokazati kako to učiniti, volim ga puno ...

Je zrela trešnja sezone zašto ne bi bili poznati talijanski vinski Visner i Visciolato?, Ovdje sam vam pokazati kako to učiniti, volim ga puno ...

Sastojci

1 kg višanja bez koštice
0,5 kg šećera (sirup)
1 litra crvenog vina
0,25 litara Alkoholnih pića i alkohol (alkohol prodaje u ljekarni nije odgovarao za potrošnju).

Priprema

1.

U staklenku, koštice trešnje uvode u slojevima naizmjence sa šećerom premazom, staklenku ispunjena do vrha.

2.

Na ušću staklenku, stavite sloj plastične korištenja brtvljenje hrane (jedna služi za umatanje hrane) i zatvorite staklenku s poklopcem. Možete koristiti Snap staklenke su ugodno i sigurno.

3.

Stavite staklenku na suncu na terasi, balkonu ili prozoru, morate imati najmanje 45 dana, pokušati ga tresti svaki dan. Vi ćete vidjeti preobrazbu.

4.

Nakon šest tjedana, nastavlja kako bi vaš Visner, slijedeći recept ispod sam ukazati.

Za svaki kilogram trešanja u sirup koristite, morate miješati s 1 litho crnog vina i 1/4 od alkohola, ostavljajući kvasac 5-6 mjeseci u zatvorenoj posudi, nakon tog vremena, zgnječen trešnje i naprezanje sve kroz fino sito (koristiti papirnate ručnike kako bi bez ostataka), a možete ga bocu, vino će biti spreman trešnje. Preporučujem vam probati prehladno.

Sažetak ... 1 kg višanja bez koštice / 0,5 kg šećera (sirup), 1 litra crvenog vina i 0,25 litara alkoholnih pića i alkohol (alkohol prodaje u ljekarni nije odgovarao za potrošnju).

Posluživanje

Visner, ispada da se slatko vino s okusom višnje, s malo više alkohola veći od zajedničkog vina. Dakle, razvoj je različit od prethodnog. Ja početi zarađivati trešnja sirup (sciroppo di visciole). Tradicionalno, u Italiji različitim sirupi proizvedeni su voće s vrlo znatiželjni sustava.

  • Vino(1)

3

dobar recept ,a i smiješan 🍻😀

jas nisto ne razbrav...

Zanimljiv Vam je blog, ali ovaj google translator je dobar samo za nasmijat se...a ako prevedete moj komentar, mislim da nećete razumijeti ništa.

Inale postupak pravljenja ovog likera bio bi jako interesantan za mnoge, vjerujem. Pila sam u Valenciji i jako je ukusan i pitak...

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)

Recepti koji koriste slične sastojke

Liker od visnje
Inka56

Liker od visnje