Moj profil

Kemijska analiza muškarca

14

neva-neva objavila je analizu žena pa evo stiže i za jače nam polovice analiza ;)

neva-neva objavila je analizu žena pa evo stiže i za jače nam polovice analiza ;)

Sastojci

1 muškarac

Priprema

1.

KEMIJSKI ELEMENT: Muškarac
KEMIJSKI SIMBOL: Mu (uuuu)

2.

OTKRIO: Ne zna se

3.

ATOMSKA TEŽINA: Optimalna 85 kg, prosjecna 100 kg, česta 120 kg

4.

UČESTALOST POJAVLJIVANJA ELEMENATA: Nalaze se gdje treba i ne treba, kad ih trebas – nikad ih nema, a kad ih ne trebas – ne možeš ih se rijesiti.

5.

FIZIČKA SVOJSTVA: Do dvadesete – koza prirodno zategnuta, poslije dvadesete koza postaje premala, pogotovo u predjelu trbuha.
Inertan, pretezno bezopasan.
Uz mamu – stabilan.
Lak za manipulaciju i lako savladiv, pogotovo sexom.
Lijen. Puno prica – malo radi.

6.

KEMIJSKA SVOJSTVA: Izuzetno dobro se spaja sa tekucinama, pogotovo pivom, ali i drugim alkoholima. Dugo ne reagira, a onda eksplodira, međutim bez ikakvih posljedica. Sklon je vezivanju masti na sebe. Izuzetno burno reagira kad mu se promijeni program tijekom prijenosa utakmice, ali opet, to se moze rijesiti (vidi fizicka svojstva).

7.

NAJČEŠĆA UPOTREBA: Nepresušni financijski izvor. Rame za plakanje.Lijeci depresiju jer ga se uvijek moze optuziti da je kriv za sve. Do tridesete – za pokazivanje, poslije tridesete – za nošenje stvari iz ducana i taxiranje. Ponekad sluzi za izazivanje ljubomore najboljih prijateljica.

8.

IZVRŠENI POKUSI: Izmedju zene i tekme uz pivu – uvijek bira ovo drugo.
Izmedju zene i kartanja sa deckima uz pivu – uvijek bira ovo drugo.
Kad dolazi punica, uvijek je u ribolovu.
Zapravo, uvijek je u ribolovu.

9.

OPASNOST: Potpuno bezopasan element. Lako se kontrolira daljinskim i bocom piva. U krajnjoj nuzdi prisustvo golog zenskog tijela potpuno ga blokira. U blizini punica neobjasnjivo mijenja boju i raspolozenje, ali izostaje reakcija. Cesto nikad ne radi pravu stvar u pravo vrijeme.

Posluživanje

Ovaj sadržaj sam dobila na mail prije nekog vremena pa ga evo sada djelim sa vama potaknuta Analizom žena koju je objavila neva-neva.

  • Zabava(2)
  • Sudbine(1)
  • Za-mazi(1)
  • Fore(1)

12

hahahahah odlična replika za analizu žena (koju sam već prije čula) jako su me nasmijale rečenice 'liječi depresiju jer ga se uvijek može optužiti da je kriv za sve' i 'do tridesete- za pokazivanje, a poslije...' 🙂

svaka cast ! 🙂

😁 ovu rečenicu budem zapamtila, ima u njoj nešto😉

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)