Moj profil

Pileća juhica sa noklicama gluten free

11

Od jedne od svojih frendica dobila sam polovicu pileta. .domaćeg. .mljac. .i fine domaće mrkvice. ..tako je nastala prefina domaća juhica. ..

Od jedne od svojih frendica dobila sam polovicu pileta. .domaćeg. .mljac. .i fine domaće mrkvice. ..tako je nastala prefina domaća juhica. ..

Sastojci

za
Polovica pileta
Grincajg
Tri jajeta
Bezglutenskog brašna koliko treba da se zamijese noklice
Dva režnja češnjaka sitno iskosanog
Pola konzerve graška
Jedan karfiol

Priprema

1.

Polovicu pileta operemo i rasjecemo na nekoliko komada. .stavimo u otprilike litru hladne vode i stavimo kuhati. .dok zavrije posolimo i dodamo povrtnu kocku ..

2.

Nakon 15 minuta dodamo svo korjenasto povrće. .očistimo jedan luk i cijeli ubacimo u juhu. .iz konzerve graška izdvojimo negdje polovicu sadržaja i dodamo također u lonac ..

3.

od jaja. .mrvice masti ..peršina. .češnjaka. .vegete i bezglutenskog brašna napravimo tvrđe noklice i ostavimo u frižideru na kratko. .lakše ćemo grabiti. .

4.

Karfiol razdijelimo na više cvjetova te također ubacimo u juhu. .ja stavljam i par listova zelenog dijela jer je sladak i odlična je kombinacija sa ostalim sastojcima. .

5.

Jednu po jednu velikom žlicom grabimo noklice i spuštamo ih u juhu. ..bezglutenske se kuhaju malo duže nego od običnog brašna. ..ugasimo i ostavimo da malo odstoji. .

6.

DOBAR TEK. .

Posluživanje

Pileća juha liječi sve boljke. .prehladu. .usamljenost. .a najviše glad. .najbolje je poslužiti odmah vruću. .

  • Juha-od-piletine(1)
  • Https-wwwcoolinarikacom-recept-admin-edit-entity-1(1)
  • Pileca-juhica-sa-noklicama(1)
  • Pileca-juhica-sa-noklicama-gluten-free(1)
  • Gluten-free(1)
  • Juha(1)

4

Supa je obična od povrća, a po receptu sam pravila noklice i fenomenalne su! 

Da mast je nevjerojatna  odlična u noklicama..    Prijatelj ima maslinik pa me opskrbi maslinovim uljem njega čuvam za salate ribu...i za pizzu  a i za kruh.. Probaj u pitama  u kolačima, (mast za kolače ako nije od potrbušine  bijela onda ju isperem u 7-8 voda...bude super..) poham na masti..Baš sam dobila domaće masti u Lici..presretna sam..

Nevjerojatno ali istinito. .od GF brašna noklice ispadnu super. .a ovo je bio prvi put da radim na bazi malo masti i to po preporuci frendice. .i dobro je da ne po vjeruješ. ...pussssssa

Ovako je ispalo drugima