Moj profil

PILENCE

11

PILENCE ZA VELIKU I MALU DJECU.EVO KAKO GA NAPRAVITI  OD VUNICE.

PILENCE ZA VELIKU I MALU DJECU.EVO KAKO GA NAPRAVITI  OD VUNICE.

Sastojci

ŽUTA VUNICA ZA BOMBICE
CRVENA UKRASNA ŽICA ZA KLJUN I NOGICE
2 KUGLICE ZA OKICE
PIŠTOLJ S VRUĆIM LJEPILOM ILI UHU LJEPILO

Priprema

1.

ZA POČETAK VAM TREBAJU DVIJE BOMBICE OD VUNICE. NJIH MOŽETE NAPRAVITI NA KLASIČNI NAČIN UZ POMOĆ KARTONA ILI OVAKO KAO JA(POGLEDAJ SLIKU). ZNAČI NAMOTATI VUNICU NA VILICU, PROVUĆI KRAJEVE VUNICE KROZ SREDINU VILICE, DOBRO KRAJEVE ZATEGNUTI I SVEZATI,TEK TADA ŠKARAMA ODREZATI S JEDNE, PA DRUGE STRANE VUNICU. I DOBIT ĆETE BOMBICU. SAD PONOVITE JOŠ JEDNOM!

2.

OD UKRASNE ŽICE OBLIKUJTE NOGICE I KLJUN. PIŠTOLJEM ZA PLASTILU ILI UHU LJEPILOM SPOJITE,ZALJEPITE BOMBICE,PA NOGICE,KLJUN I OKICE. I GOTOVI STE!

Posluživanje

OVO PILENCE ĆE VAM DOBRO DOĆI KOD UKRAŠAVANJA KOŠARE S PISANICAMA,USKRŠNJEG STOLA, ILI JEDNOSTAVNO DA RAZVESELITE SEBI NEKOG DRAGOG KLINCA ILI KLINCEZU

  • Kreativni-kutak(1)
  • Kreativni-kutak-uskrs(1)
  • Uskrs(1)

5

Nisam se uvrijedila. Možda ste primjetili a možda i ne da sam nedavno prestala "vikati" a do do sada sam "vikala"jer mi je tako bilo brže i lakše za pisati jer sam uvijek bila u stisci s vremenom,pa da ne moram još razmišljati i o malim i velikim slovima. Pozdrav i vama od mene.

Nadam se da se nećete uvrijediti na ovaj komentar, pregledavala sam vaše sadržaje i vidim da su svi pisani velikim slovima, pisanje velikim slovima otežava čitanje i u nekom internetskom bontonu se poistovjećuje sa vikanjem kada je veliki dio teksta pisan velikim slovima.

Ne znam da li vam je to već netko rekao, u svakom slučaju moj komentaar je dobronamjeran.

Pozdrav.

Baš je slatko👏