1. Srce mi je naraslo!

  (a po svemu sudeći od sutra će i oči)

  <3<3<3

 2. eeej Majice,ajme tipkala sam dvi ure,stalno me izbacivalo(sutra ču provjeriti da nisam šta fulala;)...neka smo te razveselili ,e imati češ i ti Brankine oči,he,he..odoh ja sada na spavanac,laku noć!

 3. Mmm super izgleda!

 4. ma ima sto kombinacija,odlično je

 5. 28.10.15. 13:44

  evo bilježim si kad je chia u pitanju... ;) i ja se navukla a ovo uskoro ide na probu ;)

 6. Ana, recept je super! Može biti doručak a može i slatka užina :) Baš lep gest za našu Maju, mada mislim da bi se ova bela kombinacija dopala i Šefici ;)

 7. hvala cure!

  A Jeko mislim da bi i šefici bio super;)crni sam spremala neki dan a bjeli jučer-i prije nego sam umješala chiu pojela sam jedan dio,a što je najzanimljivije i mom mužu se svidjela ova bijela kombinacija

 8. Ane, jel te zaboljela ruka od tog silnog pulsiranja :sweat:;) odlični receptići, mislim da ćeš za promjenu ti biti kriva ako se ja sad bacim na chiu, ode mi sva zaliha i šta ću onda ;)

  #6 jel me netko tražio? :mrgreen: ako se misli na ovu šeficu, kombinacija je po meni vrh... mada ne bih imala niti ništa protiv ove tamne čoko lješnjak kombinacije :trep:

 9. eee kokosice moja,nije me zabolila ruka,he,he(joj kolko sam puta napisala pulsirajte,ih)a moj blender nije baš nov ni snažan pa moram pulsirat mic po mic i sve držati pod kontrolom;) a kasnije dopišem u ričetu ko ima jači blender nek ispulsira sve odjednom...a znaš da sam i na tebe pomislila kad sam mučkala ove kombinacije...a samo ti ;)mučkaj,obnoviti češ zalihe

 10. Pravila sam sa duplom količinom sastojaka, umjesto zobenog mlijeka koristila sam obično, a umjesto lješnjaka sam stavila malo oraha.. extra je, stvarno odlično, brzo, jednostavno a najprije zdravo. :thumb-up:

 11. Hvala ti puno draga moja

 12. o:):kiss: evo mene sa prvim isprobavanjem, posjećivat ću češće ovu galerijicu s raznim kombinacijama!

  Ana, od srca ti hvala na posveti ovog divnog finog užitka! <3

 13. Majo,dobro mi došla...ljubac leti <3

 14. White kombinacija je tu :) Sve po receptu, jedino iz navike ostavim chiu namakat preko noći, i baš je pravi puding :) za dobro jutro!

 15. majcek baš me veseli da svratiš u moju kužinu,uvijek si dobrodošla...hvala na posjeti..ljubac ti leti <3

 16. e kad sam dobrodošla, sad ću biti tu ;) opet white kombinejš :)

 17. Evo i mene i meneeee :) Majina foto me prizvala i nije mi nimalo žao, baš sam uživala jutros, oprosti što foto nije bolja, fotkala sam ujutro dok još nije bilo svijetlosti i u žurbi da brzooo uživam u tome <3

 18. curke moje puse vam šaljem <3....Anji ma super je fotkica,prava mamilica 

 19. Odličan chia puding, baš sam uživala u svom doručku... Ipak ništa ne može da zameni čokoladu ;) Jako mi se sviđa što može da se spremi uveče i onda da me ujutru čeka nešto preukusno a tako zdravo. Ja ću ga ponovo praviti, i držaću se black varijante :D Hvala na receptu! :mah:

 20. Hvala tebi draga Aleksandra!Baš mi je drago da si guštala i ti,hvala ti na divnoj prezentaciji <3

 21. Meni ovi chia pudinzi uvek budu večera :D Jako mi se sviđa i ova čokoladna varijanta, baš kao i voćna od Ineske. Prosto ne znam koja mi je bolja.

 22. hvala ti puno draga,baš mi je drago da si guštala.hvala ti na fotkicama...a ja još moram isprobati još ovu Ineskinu kombinaciju <3