1. 07.05.17. 09:21

  Dočekala. Sanjam to od druženja. Sada znam sve detalje i mogu spremiti. Hvala. :zagrljaj:

 2. Hvala za  recept što si obajavila Damira.. Licanin-super!!!Lara me pitala za recept..a kako ja ne jedem kolače (osim sladoleda) ...probala sam ovu pitu il` tištrudlu . Mene se dojmila jer je kiselo zelje u pitanju (inače sam radila  štrudlu (savijaču ) od kiselog zelja i krumpira)  no ovdje je  kimljen ili kiml (mi tako velimo u Gackoj dolini). meni baš se fino sljubio jer kiml  baš se ljubi sa kiselim zeljem i dodajem ga i u salatu ili kad dinstam  kiselo zelje ili friško.. I još jedan detalj  zelje je krasno tanko bilo narezano..  taj mi se detalj dopao..naime kiselim zelje doma ,no malo krupnije. I  kad budem radila ovu štrudlu   onda ću glavicu tanko naretzati na ,, tanku rezalicu to mi savršeno odradi multipraktik ili obična tanka rezalica.

  Evo što da ti kažem-+tipkam ,   jako nam se dopala i mom brki jer sam ponesla komadić doma da proba.. Hvala na objavljenom receptu!! I drago mi je da sam  te upoznala i supruga, laru, Jelku  i ostale.. Bilo prekrasno druženje na Dravi. Lijep pozdrav!!  A ja se raspisala  a što ću to sam ja Anka..Smješko.

 3. 07.05.17. 09:38

  Odlično.Radim nešto slično ali nisam dodavala suvi paradajz,moram probati. Dodaj lisnato testo u sastojke.

 4. Odlicna , radila sam korama za pitu i  uz dodatak malo cimeta i kumina, super izgleda<3

 5. Odlična....lisnato brzo napravim a domaći kupus je još u bačvici:klap-klap:

 6. 07.05.17. 10:41

  Odlična savijača. Jednom sam pravila kombinaciju lisnatog i kiselog zelja i jako se nam svidjelo-hrskavost tjesta...Ovaj vaš nadjev je jako bogatiji od mog tako da ide u omiljene. Hvala