1. Kupila sam neke korice za pitu, zaledene, a kad sam ih jucer odledila ustanovila sam da se kidaju i mrve pa nisam mogla s njima raditi baklavu. Bas sam razmisljala kako da ih iskoristim kad evo recepta . Puno hvala...

 2. Evo,ekonomične i praktične ideje,da ih kvalitetno iskoristiš- a ne baciš.:thumb-up: Jednostavno i brzo se priprema,nema onoga klasičnoga motanja korica,kad nam se zna desiti i da nam nadjev iscuri:)

  Hvala ti i drago bi mi bilo da javiš dojmove, ne mora biti fotkica.:mah:

 3. Je li sir Rakitno ili Padjani:???:thumb-up: :D;) E sad nemam hercegovackog ,snaci cu se nekako sa odlicnom grckom fetom  i oprobati ovu finu pitu.Bas zgodna i brza za pripremu :jedem::thumb-up::mah:

 4. 13.01.19. 19:12

  Baš fina ˇmrvicaˇ, bez puno zavrzlama :jedem:.

 5. Baš mi se sviđa! Ide u omiljene i na isprobavanje. Dogodi se da kupim kore koje se nakon otvaranja samo raspadaju, ovo je odličan recept upravo za te situacije (kao i kod Vanese).:thumb-up:

 6. DaMi, e,pa,sad ti izreklamira hercegovačke sireve i proizvođače :DDobra je i feta,ali u Italiji postoji više od 400 vrsta sireva.Stari Rimljani su izrađivali meke,fermentirane sireve  koje su čuvali u ulju i soli.Talijanski sirevi su odmah uz bok Francuskim,popularni su zbog svog okusa, stila i karaktera koji daju Talijanskoj hrani.:thumb-up:

  Probaj,pitu i na ovaj način,pa javi dojmove,:D:mah:

 7. Alma, hvala ti,pita je zaista odlična,mekana,sočna,nije suha,i što je najvažnije brzo i jednostavno se priprema.:thumb-up:

 8. Tanja da, i kod mene se nekada zna desiti da mi korice nisu svježe;tako kod mene bude kad ih muž kupuje.:D

  Na isti način mogu se pripremiti i pite sa drugim nadjevima, mix krumpir i mljeveno meso,  "šareni burek",sa špinatom;krumpirom i sl.

  Hvala i drago mi je da ti se sviđa pita i na ovaj način.:D