1. Ma daj roler??? Prava riža u pudingu?? To ću baš probati :)))
  Inače, obožavam MIkado čokolade, a negdje sam čitala da oni rižu pomoće preko noći prije nego je upotrijebe.Baš me zanima kakav je okus , doma imam sve sastojke :))
  Inače, slika izgleda fenomenalno .)
 2. Sigurno da je ukusno.
  Ja obicno rizu kuvam u mlijeku i posolim pri kraju kuvanja. To se kod nas zove sutlijas.
 3. Probaj Sunčice moja, uživati ćeš.Ja sam jučer popodne stalno išla u hladnjak po joj, još,još:-))) A nisam bila jedina.A riža na mlijeku mi je voljeno jelo samo što baš nitko oko mene ne jede pa ju onda rijetko pravim, ali kada ju napravim sa maslacem, cimetom, vanili šećerom….bude stvarno finoooo.Živjela sam u Bosni pa znam za taj naziv”sutlijaš” a moja baka nam je pravila tako kako si ti opisala.
 4. Haha, koja luda ideja.. Naravno u pozitivnom smislu, ovo se mora probati.. :))))
 5. Već mi se hladi draga, samo sam malo plizala ostatak na zdjelici i fiiiino je :))) Koristila sam Dorina tamnu čokoladu, s 40% kakaa, ta mi je najdraža čokolada za kuhanje :)))
  Čekam da se još malo ohladi pa da ti stavim slikicu :))))
  Sve mi se čini da ću večeras radit još ( jer sam smanjila porciju na pola )
 6. Sada sam dodala u opisu da se zajedno s čokoladom i maslacem doda i liker.Ali napisala sam u sastojcima pa se nadam da si skužila.Papaj i uživaj, ja ću kada dođem s posla, ostala je još mrvica za posladiti se poslije ručka.
 7. Sad ste me povukli za prst… Stiže moj recept za čokoladni rižoto :D iako znam da je na ovaj način kako je roler pripremila sigurno fino, al čokoladni rižoto morate probat
 8. Može Performita, samo daj.Zvuči super:-)
 9. Super je :)))
  http://www.coolinarika.com/slika/18400
  http://www.coolinarika.com/slika/18399
 10. E ovo je pohvala za recept!!!!Kada se netko odmah primi posla.Pusa:-)
 11. :)))) Skačem od sreće :)))
  Recept je odličan i brzo se napravi :))
 12. što mogu, ovo ne volim… riža slatka , nikako, čak ne volim ni recept pročitati ..predrasude, da ih mijenjam neću… to ne bih bila ja…