1. 19.09.12. 22:12

  obooozavan gaaaaa!!!! 

 2. 19.09.12. 22:46

  danas sam ga baš spremala drugi put, sledeći betinnina uputstva, svakako i tvoji saveti će mi dobro doći. ;) 

 3. 20.09.12. 07:37

  hvala,baš sam nedavno tražila rp.i kažu samljeti sve skupa u multipraktiku,nisam probala,pa ne znam kakav je okus. Imam puno bosiljka pa bih voljela napravit pesto,jer ga moji u kući obožavaju.Probat ću nabavit mramorni mužar,ne znam da li ga ima kod nas za kupit,ako ne ću u multipraktiku.Hvala za rp.

 4. Hvala vam. Naravno priprema u sjeckalici/multipraktiku je brža i modernija verzija, ali priprema u mužaru je tradicionalni i po meni bolji način da bi svi sastojci došli do izražaja i spojili se u prekrasnu, mirisnu mješavinu.

  #gerardina, ne znam gdje živiš, ali nadam se da ćeš ga pronaći. Ja sam vidjela na Braču kad sam bila da ih prodaju u svim veličinama. Ako ništa, dok ga ne nađeš poslužit će i multipraktik.

 5. 21.09.12. 16:31

  evo san ga i ja radila....taman ga uklopili za rucak. sljedila tocno svaki korak pripreme i definitivno najbolji koji san provala....dosad san ga jela vecinom u italiji po restoranima ali nikad ga nisam sama radila i velika razlika je u okusu...sutra ponavljan i spremam ga za zimu jer moram nabavit svjezi bosiljak posto san danas sav svoj iskorisila....obrstila cili pitaric :D

  sliku njega samog nisan stigla uslikt jerbo su moji izgladnili bili ali zato san svoj pjatic sa tjesteninom uslikala....

  tnx na detaljnom opisu super receptica <3

 6. Hvala ti najljepša. Razlika je ogromna između svježe pripremljenog pesta i onog kupovnog, drago mi je da si se potrudila napraviti ga.

 7. 23.09.12. 10:52

  I ja ga danas spremam jer sam juce na pijaci nabavila bosiljak. Spremacu ga sa bademom, u porcelanskom, apotekarskom "muzaru"t.j. avanu, kako mi kazemo. U Indija shopu sam kupila mermerni avan ali mi je apotekarski bolji jer mu je dno i batic mat pa se lakshe tare materijal. 

 8. Ok, javi kako je ispao. Možeš staviti i orahe umjesto pinjola (tako piše u originalu ;), zaboravila sam dodati u receptu)