1. Bas sam se uvjek pitala kako je samo uspju gurnuti unutra :))) a sada znam :) hvala anka draga

 2. vrlo zanimljivo...viđala sam to s do sada s biljem...

 3.  Licanin-super!!!;)Popij malo....Curke pozzz!!

 4. 15.05.13. 20:32

  :klap-klap:

 5. Još jedan od tvojih zanimljivih i korisnih recepta vezanih uz prirodu i protkan uspomenom na tvog tatu......:mah:

 6. Anka....pa gde si ti , nema te više od mesec dana, ja sam mislila da nisi otišla u toplice .A da znaš da ću probati napraviti ovaj liker, kad smo bile mlade cure stalno smo sa prijateljicama pile kruškovac....baš će me tvoj liker podsećati na mladalačke vragolije....pozdrav :mah:

 7. Curke..:zagrljaj: Tina  komp mi bio u kvaru a  ujutro idem rano na posao već iza 6h   kasno se vraćam doma..tako da više nisam jutarnja i dežurna ujutro.. više vikendom..viša sila..Falili ste mi ali posapo zove..:mah:

 8. 15.05.13. 22:28

  Super!!!:thumb-up: Pokušat ću i ja ove godine ponovo ... puno mi je pomogao video! Hvala ti puno!!!

  Inače, kruške u boci s rakijom možete nači u specijaliziranim trgovinama ... ali da ne mislite da su oni radili na ovakav način ... vidjeli smo kako to rade ... imaju bocu bez dna, stave zrelu krušku kroz tu rupu u bocu i onda zalijepe dno i naliju rakiju i tvornički zatvore bocu. Tako precizno zalijepe dno,  da jedino kad znate sistem po kojem rade, možete vidjeti spoj.

   

 9. 15.05.13. 22:58

  I ja zahvaljujem na objašnjenju kako se to radi,nažalost,kod nas nema krušaka,osim onih sitnih koje kalemimo na divlju krušku.

 10. 16.05.13. 05:34

  lepo te je videti da znas da si mi jako nedostajalaaaaaaaaaaaaa ma znala sam da spremas iznanadjenja!!!

 11. A šta s kruškom:???

 12. 16.05.13. 08:36

  <3Anci super je hvala za receptic pa mozda pokusam ako bude zrelih u zavicaju ima ih mnogo!Amogu i ovde  :) samo da donesem rakije iz zavicaja;):mah:

 13. 16.05.13. 15:00

  odlično

 14. Hvala i vama..          kumababa  ;)e to nisam znala  ali ima na dolcu u poljop. apoteci (vidjela jesenas) boca prazna ali kruška  to je valjda to...           arasicu ;) meni ostala kruška od tate (nažalost  ovo je kruška čak iz 1995 g. a od tada nema ni mog oca  ali kruška je tu ( evo i dokaz stalno ista u rakiji  i napisala sam to gore mislim)... nadolijevam  tatinu  rakiju istina od šljive  ali tatina je imam je još i čuvam.    Sarmi ;)a eto ima i za kupiti  kažu !;)Smje&#353;ko

 15. mislim svako pola pojede i onda pjesma ...

 16. Samo da još uspijemo izvadit krušku!! I nek se ori  pjesma i svirka!!  

 17. 21.05.13. 10:06

  bravo! Anka je naša žena od likera i sokova :cug:
  baš se spremam raditi sok od bazge prošle godine mi je izvrstan bio :cug::njami: pozz iz susjedstva:jedem:

   

 18. ;):cug: