Moj profil

5. GODINA SAM SA VAMA :*

ej davne ? 2004 godine sam svratila u ovo predivno carstvo i toliko mi je ovde divno da je od te 2004. ovo moja stalna adresa stanovanja kada je kuhinja u pitanju. 

Prvo moja radoznalosti, pa zatim uspijeh i poneki pad u kulinarskim čarolijama i isprobavanjima prekrasnih recepata učinili su da ove godinice dobiju svoj zaštitni znak. Da vam kažem koliko sam naučila eeee pa to je bogatstvo ali u pravom smislu, kad prvo shvatite da nešto za šta ste sumnjali do juče, danas je laka pričica i da ništa nije teško napraviti i ustvari otkrijete sebi da za nešto imate talenat koji je nekako bio skriven da li zbog straha od propusta ili čega god do te 2004 godine je kod mene bio skriven ?

 Probala sam na 100-tine recepata, radovala se sa prijateljicama koje su tražile da im poklonim iste, uživala kad dobijem kompliment za nešto što je ukusno, sito, slatko i čarobno.

O drugarstvu sam pisala nekoliko puta i dan danas sam presrećna što sam "upoznala " moje divne frendoline bar kroz njihove recepte i koje su zaštini znak mojih zimnica, pogača , slatkih kolača i tortica... da ... mogu i hoću da ih opet spomenem jer sve ono što sam naučila za ovih 5. godina po malo su i one krive... None, Jafi, Bosančica, Violet Love, Anka , Ivonb, Pomoravka, Jeka .... Coolinarika  <3  

Radosno ću vam pokloniti ovu pogaču u znak sreće i ljubavi koja me veže za sve što se zove Coolinarika ❤️ frendoline, recepte, iskustva...

❤️

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.