Moj profil

Za moj cool TIM D:)

Osjećam potrebu i da ovdje javno napišem par slovca o mojim curkama iz tima i da im se još jednom zahvalim na svemu.

Drage moje šefica nas nije mogla bolje složiti i neizmjerno mi je drago da ste ovih dana postale dio mog života.

Kate-već si mi dugo među cool prijateljima,i neki tvoji receptići već su se udomačili u mojoj maloj kužini,pa me posebno razveselilo da će žena čiji rad iznimno cijenim i poštujem biti samnom u timu.Tvoje male prinčipese su me oborile s nogu,a o fotkici vrhunski odrađenoj mislim da su svi već sve rekli.

Barbi-naša snaša sa salaša,majstorica u pripremanju dobre hrane i pečenju predivnih kruhova,svima nam je pokazala da meksičke tortilje zrihtane na slavonskom vezu mogu zablistati punim sjajem.

Draganče-Vodenjačiću moj.Žena sa kojom sam se sprijateljila tek početkom ove igre,a imam osjećaj da se znamo jako,jako dugo.Imaš predivnih fotografija u svojoj galeriji,a za kruh sam ti već sve napisala.Svaka od nas zna više manje umijesiti dizano tijesto,ali su rijetki kao ti da ovako vrhunski "izvezu"klasje žita i onda sa predivnom prezentacijom to dočara svima.

Karamelica naša-stvarno divna osoba,oduševila si me,ti si naša carica.Napisala je u jednom komentaru da kad je uspjela sve napraviti da ima osjećaj ko da je kuću sagradila.Ma draga moja izgradila si ti neboder-trebalo je prvi put izvuči te famozne kore i onda ih lijepo složiti u burek i sve to lijepo prezentirati,svaka ti čast.

Hvala vam još jednom drage moje na svemu!

Grli vas i ljubi vaša Anamarija

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.