Moj profil

Cool ručak 3 tim 4

Pileći rolat sa pečenim paprikama punjen sa mlevenim mesom i brie sirom, brokoli kuvan na pari i preliven sa mlazom maslinovog ulja i himalajskom solju na posteljici od šarenog pilava.

Posluženo sa svežom zelenom salatom i čašom dobro rashlađenog belog vina.

Dok sam to sve slikala, morala sam da "branim" hranu od mušica i osa i jednog momenta sam udarila čašu i vino se razlilo po dasci a čaša se našla na travi...hvala Bogu, nije se razbila.

E sad cela caka je poslužiti ručak na dasci,koju ja nemam, imam ja dosta drvene ograde okolo kuće i terasu od drveta, ali nema šanse da sam sve to mogla da uslikam, osim da legnem na stomak i slikam...šta li bi Bože pomislile naše komšije, da je ova žena totalno odlepila i naravno tu uskače u pomoć moj dragi muž. Napravi mi jednu dasku,sa kojom ja nisam zadovoljna, hajde da napravi drugu i kad je došlo vreme slikanja, lak na dasci nije suv i tako moradoh da uslikam na dasci sa kojom nisam bila zadovoljna ( jer je crna )...zahvaljujući ovoj igrici, dobih dve daske....

Chefice, tebi od srca hvala na odličnoj igrici, u kojoj smo se baš lepo zabavljali a mojim cool prijama iz grupe; Vukici, koja je preuzela na sebe dvostruki zadatak cool jelo 1 i 2 i pompom, koja nam je pripremila odlične kolače,da se na kraju ručka i zasladimo...hvala i Vivi, koja je bila sprečena da učestvuje sa nama.

Svim ostalim grupama srećno!!!

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.