Moj profil

Ljubičanstveno prijateljstvo - mojim dragim cool-prijateljima

2012. godine imala sam mnogo godina, ali malo kulinarskog umijeća! Otišla sam s jednog posla i dobila novi, ali veća novost od svega je bio dolazak na ove stranice! Ni sanjala tada nisam da ću jednog dana peći kruh, praviti praline, peciva od dizanog tijesta, raznorazne marmelade, likere, sokove, slatko od dunja, ma još stotinu čuda!!!
Trebalo je sve to prenijeti i ovdje, ali kako, svi ste mi pomagali, hvala vam neizmjerno! Od prvih ❤️ koje je trebalo ovdje ostaviti u komentarima, od prvih animacija-smajlića, od kolaža i programa! Hvala vam na svim savjetima, na svim pomoćima, na svemu što danas znam!
Hvala mojim dragim zadrankama koje imaju posebno mjesto u srcu mom, hvala BrankaI na školi za smajliće, hvala suzyci za link na Picassu, hvala Pomoravki za prve poklone koje mi je poslala preko dubokog oceana, hvala vam za sve divne biljke koje ste mi poslali, za prekrasne čestitke i crteže i slikopegle, hvala mom dragom Cool Intermezzu, hvala svima na divnim salvetama koje ste mi poslali, na predivnim komentarima i na isprobavanju mojih mnogobrojnih recepata!!!?
HVALA vam što ste tu i što postojite, što je s vama svaki dan ljepši i radosniji! Vaša pompom
P.S. Recepti i slike su izabrane onako nasumce što mi je bilo unatrag nekog vremena u slikama, tako da znate da volim sve vas i vaše recepte!?

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.