Moj profil

Diploma je stigla!

Daaa, daaaaa... ??!

Diploma i paket  ''Podravkinih'' proizvoda stigli su u vreme dok sam bila na zasluženom petnaestodnevnom odmoru (i oporavku) u Sokobanji! Čim sam se vratila, diplomu sam odnela na uramljivanje, i evo je sada, tu pred vama, na fotografiji, a kod mene na počasnom mestu, u kuhinji... ??

I, dok počinjem meni drage obaveze spremanja slave, malo - malo pa pogledam u nju, i, naravno presrećna sam, a i ponosna! ??

Zato želim da se zahvalim ''Podravci'' na časti koju su mi ukazali ovom titulom, ali i svima vama koje ste navijale, podržavale me, isprobavale i komentarisale moje recepte... ?!

Hvala i svima vama od kojih sam i ja učila, isprobavajući vaše recepte, dok ste mi strpljivo odgovarale na pitanja i nedoumice koje sam imala tokom spremanja... ??

Hvala vam i na događaju - igrici koju ste vredno propratile, spremanjem, kuvanjem i pečenjem po mojim receptima, a koju je Animoda odlično organizovala, i to baš sa sloganom koji sam daaaaavno negde, u šali rekla: ''Nema greške kod teta Sneške!'', i koji je, eto postao i moto svega... Ne treba ni da pričam koliko mi je radosti sve to donelo... ?

Danima sam bila opčinjena velikim odzivom, lepim fotografijama i trudom koji je bio vidan... ??

HVALA VAM od srca još jednom... ! ??

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.