Moj profil

Limun kolac sa sirupom by Buba86

Malo kasnim sa slikama, kolač je odavno, još sinoć, napustio teritorij moje kuhinje, ali ostaje zapisan u mojoj tekici u rubrici “limunastično” (cijela tekica bi se mogla tako zvati :P). Nedavno, listajući slike, zapazila sam Brockinu prezentaciju kolačića- ona me uvik dovede na dobar trag! A ja…čim nanjušim limun, gotova sam!
Bube, i ja bi mogla reć, doslovce, ono sta si pisala u uvodu svog recepta: U zadnje vreme stalno nesto pravim sa Limunom. Kako je zahladilo ova vockica mi jako odgovara…- i stvarno, totalno sam se zalimunila! Stan sve češće miriše na vitamin C a moji čokoljupci su došli na MOJE :)). Jedan dan ću ih možda nagraditi nekom čokoladnom bombom, ali to odgađam isto ko što žene odgađaju dijetu- “od sljedećeg ponedjeljka” :D

Bubina limunada fino limunasto čudo :)
a ovo crveno je fini kontrast limunu, samo bojom- okusno su se totalno sljubili i zaljubili :)) Bazgolada by Smile2204
da napomenem, zalila sam ga sa više od 1.5 dl soka, posula vanilla šećerom u prahu a rezan je POTPUNO vruć, čim sam makla kalup! Iskreno, nisam imala nista protiv iz više razloga- previše je mirisao, a opcija je bila- jesti odmah ili tek po povratku doma (nakon 3-4 sata). Šta bi Vi napravili?!

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.