Moj profil

Uh ta Merium pita!!! :)))))))

Ne znam sto mi bi! Od pocetka sve krenulo naopako :)) Kad sam vec utisnula tijesto u kalup, otvorim frizider i mrak mi padne na oci - pa da - potrosila sam polovicu jagoda neki dan na smoothies! Nista, odlucim raditi s manje jagoda, pa cu malo smanjiti gustin, brasno, secer u nadjevu...

E dobro, nakon toga krenem valjati trakice, i kako god ih hocu podici, tako mi se izlome. Trckaram u medjuvremenu vracati dudicu maloj u usta (naucila ju je vaditi rucicom i bacati :)) jer se *naravno* probudila prerano, i tako *u ratama* napokon se izborim s trakicama (ja koja sam inace stvorena za 'pipkave' poslove koje svi mrze - poput odvezivanja cvorica i drugih najgorih sitnarija :))

Aj dobro, lijepo stavim ja pitu da se pece, nakon 20 minuta sjednem pred recept i shvatim da sam zaboravila staviti maslac gore na pitu ?

E nista, pece se dalje pita, ja u iscekivanju :)) mirisi cijeli stan - divotica jedna. Napokon je pecena, odrezem komad, nabacim koji klik isludjena mirisom, a onda stavim komadic u usta... Malena ruzicasta srceka i ljubicaste patkice vidjela sam pred ocima :)))))

Draga Merium, OVO JE HRANA ZA ANDJELE ?!!!

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.