Moj profil

Dvije godine sa vama.... cool prijatelji

Dvije prekrasne godine su već prosle, ma jednostavno proletile su  u druzenju sa vama, dragi moji cool prijatelji..??

  25.11.. ovaj datum je meni značajan jer i moj otac je rođen na današnji dan  a i dragi ljudi (svekrva, teta, nećakinja, prijateljica) imaju imendan na današnji dan.

Ujedno čestitke za IMENDAN  svim Katama, Katicama, Katarinama..??,tako da je ispalo slućajno, a možda i nije što sam se ulogirala baš  na današnji dan..prije dvije godine.

Dragi prijatelji,...puno lijepoga dozivjela sam u ove 2 godine s vama. Bilo je, cool kavica, cool susreta, na neke sam stigla ..na neke nisam.??

Neka prijateljstva stvorena OVDJE, su vjerujem za cijeli zivot...Neke sam upoznala za stvarno....neke i nisam a tako se dobro razumjem sa nekima od Vas  i kad se necujemo često..Upoznala  sam divne ljudeš to virtuelno, ali i u stvarnosti...??? 

Hvala vam na prijateljstvu i povjerenju. Radujem se daljnjem druzenju i novim susretima.  Jedino mi je žao što  ne stignem  na sve kao i  na coolki provodit više vremena, dat svima komentar, isprobati recept više, ..ali znate i vi i ja da je to nemoguća misija..  Ujutro malo   uz jutarnju kavicu  uživam sa Vama, a rado bih i više vremena provela tu...ali obveze zovu???


Vasa anka-1955

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.