Moj profil

Pileca pasteta sa susamom by TinaMN

Nakon sta je Dvazenina pašteta od tunjevine posala počasni namaz zbog kojeg se polica u frižideru napunila ratnim zalihama konzervi tune, otkrila ja još jednu mmmmazalicu, idealnu za iskorištavanje kuhanog ili pečenog bijelog mesa piletine koje uvik ali uuuvik ostane od ručka i obično se kasnije ni ne pojede.
TinaMN je dala savršen recept, sa sastojcima koji garantiraju da će se pomazati i zadnji trag iz zdjelice! Jutros sam, od ostataka jučerašnjeg pečenog bijelog mesa (crne batke i karabatke su naravno, pojeli jer zapravo samo njih i vole) napravila paštetu i iznenadila se koliko je fina. Mislila sam da ju ja necu jesti, ako cemo iskreno :D
Ja ne jedem meso, ne paše mi, ali Tina dobro kaže u receptu Izmisljena je da bi djeca bolje jela piletinu – meni si podvalila, Tina, ja sam najvece dijete na svijetu! :)
Pašteta je super! s guštom sam ju mazala na kruh, a pečeni sezam ću od sada dodavati u sve paštete koje budem radila. Začudo, i mojima se svidio iako ga ne preferiraju, čak i sa kiflica ga reduciraju :D

Ja sam dodala malo češnjaka i pešina, nisam dodatno solila.

Okus me podsjetio na djecje rođendane jer su mame uvijek radile paštete od piletine a mi smo ih sa guštom jeli na malim krekerima, zanimljivo ukrasenima, vjerovatno baš zbog toga da nas privuče izgledom i pojedemo na tom rođendanu i nešto osim slatkiša.

Odlična je! Od sada, nema više ostataka piletine a moji su preeesretni jer sam pojela malo mesa!

Hvala Tina :* (i u njihovo ime) :D

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.