Moj profil

6 prijedloga za male ženske razgovore

Ženska prijateljstva treba njegovati kao rijetku biljku, pa ženske razgovore valja što češće proslaviti i zasladiti nečim finim i ukusnim.

U našem malom svemiru važna su mjesta rezervirana za naše prijateljice. Ovo i same znate, jer napokon, druženje s prijateljicama vas dovodi i na Coolinariku. Štoviše, naša ženska ekipa gotovo da je naša druga obitelj. Druženja praćena ozbiljnim i neozbiljnim ženskim razgovorima o velikim i malim, veselim i tužnim životnim stvarima melem su, ali i svojevrsni fitness za našu dušu.

Vjerovali ili ne, ženski nas razgovori čuvaju od pogubnog utjecaja stresa, jačaju naše samopouzdanje i pokreću da se založimo za sebe i svoje najmilije. Bez sumnje, ženska prijateljstva treba njegovati kao rijetku biljku, pa ženske razgovore valja što češće proslaviti i zasladiti nečim finim i ukusnim.

Stoga vam predlažemo 6 super recepata kojima ćete obilježiti svoje male trenutke s prijateljicama, a ispod u komentarima možete nam napisati što za vas znače ženski razgovori :).

Dvobojni desert s pudingom

Dvobojni desert s pudingom



Voćni desert s okusom vanilije bourbon

Voćni desert s okusom vanilije bourbon



Vanilijin pehar

Vanilijin pehar



Muffins victim

Muffins victim



Vanilin kup s višnjama

Vanilin kup s višnjama



Čajna krema

Čajna krema

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.