Moj profil

Cool Chef mjeseca kolovoza – anarad

Kolovoz je nesumnjivo obilježilo cool okupljanje na Adi za koje je najviše zaslužna anarad. I baš zbog toga ona je naš novi Cool Chef.

Iz mjeseca u mjesec sve je više korisnika koji se ističu svojim receptima, fotografijama, komentarima... Kolovoz je nesumnjivo obilježilo cool okupljanje na Adi za koje je najviše zaslužna anarad. I baš zbog toga ona je naš novi Cool Chef!

Anarad ste prvi put uživo mogli upoznati na cool okupljanju u Novom Sadu, a nekoliko mjeseci kasnije, ona je pripremila reprizu okupljanja, ali ovaj put u Beogradu.

Što li je sve prošla od početka do kraja same organizacije mogli ste čitati na forumu, ali i članku koji je uslijedio odmah nakon susreta. Toliko je truda i emocija uložila da bi sve besprijekorno funkcioniralo, a jedino na što nije mogla utjecati bila je - vremenska prognoza. Zbog najavljene kiše umalo je od svega odustala, ali prizivanje lijepog vremena ipak je upalilo, a neprospavane noći, sati i sati priprema, pečenje slatkih i slanih delicija rezultirali su prekrasnim druženjem koje je svim prisutnima izazvao veliki osmijeh kojeg će se još dugo sjećati.

Dok nije nabavila fotoaparat, unosila je recepte bez slika, ali negdje u siječnju počela je slikati punom parom 🙂

Kako je i sama otkrila u intervjuu s Jovancicom, član je tima ze testiranje recepata jednog poznatog kulinarskog časopisa pa je zasigurno jedna od rijetkih koja ima priliku isprobati recepte prije njihove objave i dati svoje mišljenje i eventualne opaske. Priznala je i da je prije sve recepte radila "odokativno" sve dok joj, prilikom izrade jednog kolača, smjese nije bilo više u pećnici nego u kalupu. Tada je nabavila digitalnu vagu, strogo se drži recepture pa joj sve što priprema ispada savršeno.

Priprema sve redom, seriju "slaniša za grickanje", razne kolača, a u zadnje vrijeme upustila se i u spremanje likera (Čokoladni liker, Kremasti liker limonćino), a sva svoja iskustva oduševljeno dijeli s Coolinaričarima.

Želimo joj još puno lijepih trenutaka provedenih na Coolinarici, ali i druženja kojih zasigurno neće nedostajati!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.