Moj profil

Dizajnirani sladoled

Bilo da je kupovni ili domaći, sladoled najviše mami na kušanje zahvaljujući maštovitom dizajnu. Stoga si dajte vremena i iznenadite sve one kojima ćete ponuditi ovu ljetnu ledenu slasticu. Prijedlozi su tu, a vi krenite u sladolednu pustolovinu.

Jednostavno i već poznato. Sladoled u dekorativnim čašama na "visokoj nozi". Razne boje i okuse sladoleda upotpunite čokoladnim ostrušcima ili svježim voćem koji će činiti okusni i vizualni kontrast sladoledu.

S djecom se možete poigrati tako da razne okuse sladoleda "natjerate" u kalupe za kolačiće. Oblik srca, kruga ili neki drugi prilagodite i osobama kojima ćete sladoled poslužiti. Idealno za dječje partyje.


Ovo zahtijeva više vremena i truda pa dekoriranje u dinji i lubenici predlažemo za partyje ili kada želite impresionirati. I dinju i lubenicu možete dodatno izrezbariti, a kuglice od voća kombinirajte s kuglicama sladoleda. Preporuka: staviti na stol neposredno prije posluživanja.

I napici ne mogu bez ledenog, kremastog sladoleda. Stavite cijelu kuglicu sladoleda u voćni napitak ili ledenu kavu, a možete ga i pjenasto izmiješati.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.