Moj profil

Doznaj kako bez imalo truda stvoriti hygge uz Xiaomi pametni blender i vruću čokoladu

Dok sjeckamo lješnjake za kolače, a istovremeno otapamo čokoladu i pogledom tražimo cjedilo agruma za iscijediti i sok iz naranče, razmišljamo kako sve to pojednostaviti i ubrzati. Jeste li se i vi zatekli u razmišljanjima da smo stalnoj potrazi za savršenim kućanskim uređajem koji bi mogao preuzeti poslove koji bi nam skratili vrijeme pripreme?

Kako smo otkrili mogućnosti Xiomi Smart Blendera

Ako niste profestionalni kuhar, onda zapravo većinu kuhinjskih uređaja upotrebljavate tek povremeno jer prije svega zauzimaju police i ormariće, a onda dok ih izvučeš pa podesiš pa uključiš ide najzabavniji dio, a to je – čišćenje samog uređaja nakon upotrebe. Dok se svega sjetimo, dođemo u ovu fazi s početka priče i nastavimo sjeckati lješnjake i zamišljati uređaj koji doslovno može, mutiti, sjeckati, topiti, ljeti hladiti, zimi grijati sam i po mogućnosti pronaći savršen recept i napraviti ga dok mi spavamo, a onda se i jednostavno očistiti. E da - obavezno je još i da ne zauzima puno radne površine i dragocjenog kuhinjskog prostora. Paaa, s obzirom da volimo istraživati novitete i otvoreni smo za otkrivanje mogućnosti, spremni smo isprobati što sve od naših želja može ispuniti Xiaomi Smart Blender.

Kao što napravimo limunadu, kad život servira limune, tako ćemo, kad već imamo i mlijeko i čokoladu napraviti vruću čokoladu s citrusnom aromom naranče. Izabrali smo baš vruću čokoladu, jer je jedan od omiljenih napitaka zimi koji može ugrijati tijelo, ali i dušu i definitivno je neka vrsta comfort fooda.

Vruća čokolada za topli hygge osjećaj

Poželjeli smo pojednostaviti ovaj cijeli postupak, kako bismo se uvjerili u mogućnosti blendera. Ranije smo već navikli na smoothije i sokove u kojima uživamo u svom povrtno voćnom bogatstvu pa su ujedno hranjivo osvježenje. Ali ako niste znali, u blenderu možete pripremiti i juhu pa je prednost izaberete li onaj čije brzine možete prilagođavati, kako biste imali cijeli postupak pod vlastitom kontrolom. Vjerojatno ste se sami uvjerili da puno manje vremena treba da se dobije glatka struktura banane i avokada, nego što je to potrebno mrkvi ili orašastim plodovima.

Možete li zamisliti situaciju kad još na poslu počnete maštati o toploj čokoladi, a imate li pametnu aplikaciju s kojom ste povezani, vaš blender već započinje postupak pripreme. Čim uđete, trebate samo uzeti toplu šalicu vruće čokolade izravno iz Xiaomi Smart Blendera. Zahvaljujući ugrađenoj grijaćoj ploči na dnu, zagrijavanje i vrenje čini lakšim pa možete pripremiti tople i hladne napitke i zadržati temperaturu i to bez straha od pregrijavanja. A tokom pripreme, dodati sve sastojke u bilo koje vrijeme bez skidanja poklopca staklenke.

Jedan uređaj, a pregršt mogućnosti

I dok s užitkom pijuckamo ovu nevjerojatno sočnu, bogatu i kremoznu vruću čokoladu, možemo zaključiti da uz sve benefite koje nam je do sad pružio Xiaomi Smart Blender, ima pravo na svoj prostor u našoj kuhinji. Može čak i zamijeniti neke od ranijih kuhinjskih uređaja. Osvojio nas je s barem novih 5 mogućnosti i zahvaljujući hygge osjećaju koji je stvorio s toplom čokoladom ukrašenom mini marshmallowsima, šećernim štapićima ili sjeckanim lješnjacima dodjeljujemo mu extra zvjezdicu u kategoriji blendera.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.