Moj profil

Istražite svijet FANTastičnih okusa i osvojite nevjerojatne nagrade

Hrana je putovanje koje nas nerijetko odvede u nepoznato. Uz FANT mješavine za pripremu jela na pravom ste putu da osvojite svijet, ali i električni hibridni bicikl ili putni kofer pun proizvoda

Kuhinja je mnogima sigurna luka u kojoj nastaje more gastro kreacija i delicija za nepce i dušu. Uz Fant proizvode, lako je dozvoliti si i pokoji korak u nepoznato, jer će svako jelo, ma kako komplicirano se činilo, uz pomoć njih uspjeti! Svima je dobro poznato da Fant mješavine za pripremu jela smanjuju duljinu pripreme obroka i garantiraju savršen okus, a, sada, uz nove Fant proizvode Paella, Chicken wok, Beef stroganoff, Tortilje i Chilli con carne istražite svijet fantastičnih okusa. Dodavanjem vašeg posebnog, tajnog sastojka, jelo dobiva novu dimenziju i otvara priliku za osvajanje nagrade.

Istražite svijet FANTastičnih okusa, zavladajte njime i uzmite nagrade

Nagradni natječaj “Istraži svijet FANTastičnih okusa” traje do 3. lipnja 2021. na stranici https://fant.podravka.hr. Jednostavno je uključiti se, a potrebno je zavrtjeti globus, otkriti FANTastičan svijet okusa, a najkreativnije sudionike čekaju FANTastične nagrade za svaku priliku i destinaciju.

Najkreativnije ime jela osvaja električni hibridni bicikl SameBike SM26 koji će vam pomoći da brže i lakše savladate sve uspone, baš kao što Fant proizvodi pomažu da brže i lakše pripremite ukusna jela.

Sljedeća 3 najkreativnija naziva osvojit će SAMSONITE putni kofer, jer svi vjerujemo da će putovanja ponovno biti brza i jednostavna kao i do sada. Kofer sadrži i poklon paket s pregršt Fant proizvoda, uz čije okuse možete otputovati bilo gdje i bilo kada.

Sretno do nagrada!