Moj profil
Kad more skoči na tanjur - razveseli nas Eva tuna salatama!
Kad more skoči na tanjur - razveseli nas Eva tuna salatama!

Kad more skoči na tanjur - razveseli nas Eva tuna salatama!

22.7.2019.coolinarika

Kad god imamo priliku, rado biramo lagane ali hranjive i ukusne obroke. Tuna salata Mexicana i Dalmatina, zatim Tuna salata Crvena kvinoja, Tuna salata divlja riža i Tuna salata kus-kus predstavljaju upravo te zalogaje.

Kad god imamo priliku, rado biramo lagane ali hranjive i ukusne obroke. One koji će nas zasititi, a neće nam stvoriti onaj nepoželjni osjećaj težine. Takav, idealan obrok, predstavljaju upravo Eva tuna salate. Idealnim ih čini i to što su bogate proteinima i ne sadrže apsolutno nikakve konzervanse.

Ove morsko povrtne okuse već dobro poznajemo i volimo, a posebno dobro  nam prijaju u ovim ljetnim danima, jer predstavljaju idealnu kombinaciju ribe, povrća i žitarica.

Salata Mexicana

Ova riblja ljepotica svoj naziv duguje kombinaciji tune s grahom, kukuruzom i mrkvom. Sa svakim zalogajem ove salate, uživat ćete u pravoj maloj gastro fiesti, s potpuno prirodnim sastojcima.

Tuna Salata Mediterana 

uz leću, slanutak i grah obogaćena je i maslinama te maslinovim uljem. Ovi sastojci tipični su za mediteransku kuhinju, a poznato je kako se upravo ta kuhinja smatra najzdravijom.

Salata tuna Dalmatina 

Uz grah i mrkvu, posebno se ističe i dodatak maslina. Upravo slana maslina daje ovoj salati taj dalmatinski štih i u društvu s tunom savršeno zaokružuje tu morsku priču.

Eva tuna salata sa divljom rižom 

Ovaj praktični obrok uz mrkvu, kukuruz i grašak obogaćen je lako probavljivom nerafiniranom divljom rižom. Njezin blag okus odlično se upotpunjuje sa aromatičnim đumbirom koji je također jedan od sastojaka koji ovu Eva salatu čini tako ukusnom i zdravom.

Eva tuna salata sa crvenom kvinojom

U društvu hranjive crvene kvinoje,  zasitne zelene leće i sušene rajčice ova Eva tuna definitivno će šarmirati vaše okusne pupoljke! U njoj se još nalazi miks crvene paprike, mahuna i kukuruza – pravo šarenilo boja i okusa.

Eva tuna salata s kus kusom

Uz  dodatak mrkve, slanutka i crvene paprike, glavne zvijezde ove tuna salate su popularna žitarica kus kus i sušena rajčica.
Kus kus je gotovo neutralnog okusa, a u ovoj salati njegova zrnca nabubrila su preuzvevši sokove povrća i savršeno se sljubila s tunom - za potpuni gurmanski užitak!

Pored fantastičnih kombinacija sastojaka i okusa, ono što još Eva tuna salate čini idealnim obrokom jest njihovo praktično pakiranjebowl posuda iz koje je salata odmah spremna za konzumaciju. Nije li to odlično?

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.