Moj profil

Klub

Što je Klub?

To je dio Coolinarike na kojem dijelimo informacije vezane uz korisnike Coolinarike. Tamo vas informiramo o aktualnom cool chefu, njegovim izdvojenim receptima, novim avatarima, vašim novim receptima i novim slikama.  Također možete vidjeti tko je online ili danas slavi rođendan. Na ovom mjestu možete pogledati cjelokupnu zbirku tagova i arhivu naših e-newslettera. Tražite nekoga? Nema problema. Imenik korisnika je ovdje. Ako vas zanimaju brojke, možete vidjeti i zgodne podatke o tome koliko nas ima, koliko je uneseno sadržaja i dr.

Kako dodati cool prijatelje?

Korisnik s kojim dijelite slične okuse/ukuse može postati vaš cool prijatelj klikom na  gumb "Postani prijatelj s" na njegovom korisničkom profilu. Pri tome korisniku možete napisati i prigodnu poruku. On će dobiti obavijest da vi želite biti njegov cool prijatelj. Ako je potvrdi, vi ćete jednako tako dobiti obavijest o tome. I od toga trenutka, to je početak jednog divnog prijateljstva.

Kako postati Cool chef?

To je samo naizgled jednostavno. Uredništvo Coolinarike na redovitim mjesečnim sastancima glasovanjem odlučuje tko će postati Cool chef mjeseca na temelju više parametara: pogledat ćemo vaše recepte i fotografije, komentare, osobnu stranicu, aktivnosti na njoj i dr. Nazivom Cool chef nagradit ćemo kombinaciju originalnosti, kreativnosti, inovativnosti, aktivnosti i osjećaja za zajednicu.

Mogu li vidjeti tko je online?

Želite znati tko sve "surfa" Coolinarikom kada ste vi online. Pogledajte naslovnicu Kluba.

Kakvo je to grupiranje u Grupe?

Poveži se s ljudima koji dijele tvoje frustracije, simpatije i dileme na bilo koju    temu. Pričajte i družite se. U rubrici Grupe unutar Kluba postoji okvir koji kaže "Kreiraj novu grupu"? Unosna forma je vrlo jednostavna. Da li će biti javna ili pozivna, da li će sadržavati povezane recepte, slike.... Na vama je da je oblikujete prema svojim potrebama. Uključujući i pravila ponašanja. Mogućnost učlanjenja ovisi da li je grupa javna ili privatna, a neke funkcioniraju i samo na principu poziva člana unutar grupe. Ako je grupa javna, možete joj pristupiti na njezinoj stranici klikom na gumb "Učlani se".

Kakvi se ovdje Događaji događaju?

Na ovom mjestu se Coolinaričari organiziraju i dogovaraju. Viđanja, susreti, bilo što javno, polujavno ili privatno… sve je tu. U rubrici Događaji unutar Kluba postoji okvir koji kaže "Kreiraj novi događaj"? Unosna forma sadrži podatke s opisom, lokacijom, vremenom održavanja, pravilima.. Na njih možete pozvati cijelu cool ekipu (javni događaj) ili sebi bliske cool prijatelje (privatni događaj). Kako Događaji imaju svoje administratore, oni određuju koja se vrsta povezanih sadržaja može pridružiti tom događaju - slike, recepte ili članke - kao i mogućnost otvaranja diskusija. Ako pod alatom "Dodaj u događaj" dotičnog događaja nema, onda njegov administrator nije dozvolio niti jedan tip povezanih sadržaja za taj događaj.