Moj profil

KONAČNO U KOPRIVNICI !

Trebao sam čekati šest godina, da konačno i ja budem u našoj velikoj obitelji i apsolutno me ništa nije iznevjerilo, dogodilo se ono što sam mislio da se događa, kad sam sa čežnjom iz New Yorka pratio vaša predivna druženja.

Sad mi je jasno zašto "Podravka" ima u svom amblemu SRCE, zato jer su nam ove prekrasne mlade djevojke otvorile svoje SRCE i dušu, razgalile naša srca i bile su super vesele,nasmijane,drage,ljubazne i imao sam osjećaj kao da se nalazim među svojim kćerima ! I da slućajno nebi zaboravio sve ostalo osoblje koje se brinulo o nama, stvarno bez ijedne zamjerke za svaku pohvalu i sad mi se usadilo još više uvjerenje da sam dolaskom u "Podravkinu" obitelj coolinara stekao stvarno prekrasna iskustva, dobio nove prijatelje i hvala "Podravci" da nam je vratila osmjeh na naša lica, jer dugo već nisam vidio ovoliko sretnih . veselih i nasmijanih ljudi.

Ovakova druženja vrijede mnogo više od potrošenih sredstava, jer steći novog prijatelja je neprocjenjivo, a ja se nadam da će se taj trend nastaviti i dalje,pa želim da naša "Podravka" poživi još dugo na radost i veselje nas colinara, kao i svih zaposlenih u njoj, što im od srca želim.

Dragi prijatelji, ja imam puno slikica, pa tko želi da mu ih pošaljem, neka mi na moju mail adresu: pinac2407@gmail.com , pošalje svoju, a ja ću mu sa velikim veseljem poslati slikice, a i filmić kad se spusti na "You tube".

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.