Moj profil

Krekerasti izazov za kreativce

Zaplovite kreativnim izazovom pripreme krekera od punovrijednih namirnica, nutritivno bogatog sastava, hrskavog i finog okusa. Odabrali smo najbolje od najboljih - 10 recepata za krekere koji osvajaju na prvu.

Općenito o krekerima

Krekeri su hrskavi keksići koji se pripremaju od masnog tijesta, kvasca, vode i dodataka. Za aromatiziranje možete koristiti sireve, šampinjone, prženu slaninu, razne vrste sjemenki, orašaste plodove ili začinsko bilje - kombinacije su nebrojene. Osim kao samostalnu grickalicu, mogu se koristiti i kao dio malog kanapea, umakalice ili dodatka uz namaze, sireve, predjela...

Primjena i čuvanje krekera

Krekeri su svakako dobrodošli na party-ima, proslavama, rođendanima, kao dio predjela, a ponekad i deserta. Možemo ih ponijeti kao grickalicu na kraća ili duža putovanja i izlete. Krekere valja čuvati u limenim kutijama, a oni napravljeni kod kuće mogu se koristiti i do mjesec dana.

Hrskavi spas u zadnji čas

Bilo kad i bilo gdje!  Razveselite sebe, svoje najmilije, one najmlađe ili neočekivane goste. Kviki nudi odlične prhke krekere punog okusa i hrskave strukture u nekoliko varijanti:

Kviki krekeri

10 recepata za krekere koji osvajaju na prvu

S obzirom da ih djeca (ali i mi odrasli) obožavaju, okušajte se i sami u pripremi krekera. Odabrali smo 10 recepata u korelaciji pravilne i uravnotežene prehrane, a na vama je da izaberete i odlučite koje ćete prve isprobati.

Integralni krekeri - vanylica

Krekeri s lanenim sjemenkama - DajanaD



Integralni krekeri - monchislava

Oatcakes - anavalbi

Krekeri od bundeve! - sanjass01

Heljdini krekeri - Zabackrabac

Domaći krekeri - olili


Kukuruzni krekeri sa sjemenkama -  anchy005
Dehidrirani krekeri od semenki - Serdjijana

Ekstremno zdravi krekeri iz dehidratora - anaantic

Teško je bilo odabrati između 200 krekerastih recepata. Svakako isprobajte i pronađite recept koji vam se najviše sviđa.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.