Moj profil

Krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta

Uz maštovito spojene okuse, nove Podravka krem juhe istinska su krema među juhama i neće iznevjeriti iščekivanja najistančanijih "juholjubaca".

Jušno zadovoljstvo dostupno cijele godine

Prošlo je vrijeme iščekivanja kada će lišće opadati, a tržnica se obojiti jesenjim bojama, jer krem juha od bundeve na meniju može biti svaki dan. Slasna, nenadmašne kremaste strukture i okusa fine zrele bundeve, upotpunjene hrskavim sjemenkama suncokreta i biranim začinima Podravka krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta pravi je crème de la crème  među krem juhama.

Ništa nije tako fino

Podravka krem juha bundeva

Topla krem juha bogata povrćem, juha za okrijepu i zimsko grijanje, juha jer je zdrava ili zato što je slasna, a mi smo hedonisti, juha jer tako dobro miriše, juha kao lagano samostalno jelo ili zanosno predjelo, juha "to go", juha u paru, juha uvijek s ljubavlju, juha kada slavimo i za obiteljskim stolom, juha uvijek u dobrom društvu, čak i onda kada smo sami i ma koji razlog imali, jednostavno, svi smo ludi za juhama.

Ni za najčešći razlog za nejedenje juhe, nedostatak vremena, više nema opravdanja. Za najdelikatesniju krem juhu od bundeve dovoljno je izdvojiti 5 minuta pripreme, koji će se višestruko vratiti ispunjenjem i dugotrajnim zapisom zadovoljstva!


I dok nježan okus bundeve upotpunjuju hrskave sjemenke suncokreta i birani začini, možemo dodatno eksperimentirati, juhu personalizirati i učiniti je svaki put drugačijom uz pomoć naribanog parmezana, kiselog vrhnja ili kapima ulja od bundeve.

Bundeva je namirnica bogata beta karotenom, vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, a ulje od koštica bundeve sadrži vrijedne masnoće, bjelančevine, ugljikohidrate te vitamine A, B1, B2, B6, C i D.

Trebate li više razloga za tanjur (ili šalicu, kako tko voli) fine, tople krem juhe od bundeve?

  • bogatstvo povrća i pun kremast okus
  • gustoća
  • hrskave sjemenke suncokreta
  • uspjeh zajamčen

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.