Moj profil

Krem juha od šparoga

Uz pomoć Podravka krem juhe od šparoga doskočili smo kratkoj sezoni ove ukusne namirnice!

Više ne treba čekati cijelu godinu kako bi poslije sezone kiša s prvim proljetnim suncem sramežljivo provirili ukusni izdanci šparoga i neodoljiv se miris juhe od šparoga širio našim domom. Uz pomoć Podravka krem juhe od šparoga doskočili smo kratkoj sezoni ove ukusne namirnice!

Užitak već na prvu žlicu

Jeste li znali da su šparoge bile cijenjene još u doba starih Egipćana, Grka i Rimljana i da su im se pripisivala brojna pozitivna svojstva; od zdravstvenih do onih "ljubavnih" - afrodizijačkih. Šparoge su svoju dobru reputaciju zadržale još i danas, a čim se neodoljiv miris Podravkine juhe od šparoga počne širiti iz kuhinje, shvatit ćete i zašto.

Među svim šparogastim jelima, onima na salatu, šparogama s jajima, rižotima od šparoga, šparogama s tjesteninom, umacima i drugim, krem juha od šparoga odnosi pobjedu.

Ta delikatesna, inače sezonska juha, najprofinjenija je među krem juhama. Podravkina krem juha s komadićima zelenih i bijelih šparoga začinjena je aromatičnim vlascem i posebno nježna, kremasta i slasna, a dostupna je cijele godine. Jede se kao dodatak ili lagan samostalni obrok uz tanko narezane ispečene šnite kruha.

Trebate li više razloga za tanjur ili šalicu fine krem juhe od šparoga?

  • s komadićima bijelih i zelenih šparoga
  • dodatak aromatičnog vlasca
  • profinjenog i punog okusa
  • tako kremasta
  • dostupna cijele godine

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.