Moj profil

Na Dan muškaraca želimo se pohvaliti našim muškarcima

Pridružujemo se čestitkama i Međunarodni dan muškaraca obilježavamo isticanjem pozitivnih muških uzora.

Uz brigu o zdravlju i isticanje ravnopravnosti, jedan od bitnih ciljeva Međunarodnog dana muškaraca koji se obilježava 19. studenoga, je isticanje pozitivnih muških uzora. A mi ćemo se osvrnuti na postignuća i doprinose naših cool uzora. Oni s pravom nose svoje trofeje i titule, oni su naši cool muškarci i sretni smo da ih imamo kraj sebe.

Osvajaju kuhanjem i riječima

Već danas možete učiniti nešto za svog muškarca i sjetite se pritom da je „muškarac najslabiji kad mu lijepa žena šapuće da je snažan“. Nećete pogriješiti ako to učinite sutra i prekosutra i svakog dana iznova.... Znamo da ne možemo u jednom danu izmijeniti svijet, ali isto tako znamo da svakoga dana svojim doprinosom možemo učiniti da on bude bolji i svatko od nas ponaosob na nebrojeno načina može tome doprinijeti.

Muškarac koji voli putovati, a voli kuhati i uživa u hrani... i što više možete poželjeti? Da dobro kuha? I to imamo, a njegovo ime je Domagoj Sever i s njim smo otputovale u Kuala Lumpur, Poljsku, na Farske otoke i u Francusku. No, dobro, poveo nas je na sva ta mjesta kroz svoje pustolovne priče, ali družeći se s njim, kao da smo zaista bile tamo. Od pravog muškarca očekujemo da nas osim kuhanjem, osvoji i riječima, a Domagoj je i to uspio.

Još danas na Međunarodni dan muškaraca možete učiniti nešto za svog muškarca i sjetite se pritom da je "muškarac najslabiji kad mu lijepa žena šapuće da je snažan".

Dečki kažu da imati smisao za humor njemu ne znači pričati viceve, nego se smijati njegovim vicevima. Domagoju Jakopoviću smo se nasmijali kada nas je svojim anegdotama odlučio počastiti u povodu Dana žena. Ostavio je na nas dojam, jer visoko na ljestvici prioriteta stoji uklesano da se zajedno s muškarcem želimo smijati.

Kada vam cure skidaju kapu

A da ne mislite da je ovo priča samo o Domagoju, među našim omiljenim muškarcima je pinac, koji je sretan kad se njegovi brojni recepti opišu kao omiljeni među korisnicima Coolinarike.

On nas nasmijava i razveseljava, a ove je godine proslavio 53 godine braka. Nije li to dovoljan dokaz da ima sve što žena može poželjeti. Čestitamo na brojnim godinama sreće ili je sretni grah tako pao :) :) :)  A kad smo kod graha, svakako moramo izdvojiti našeg kralja gulaša, fiša, paprikaša i vojničkog graha. Već 10 godina nosi titulu koju još nitko nije uspio preoteti, jer arasic je kuhan i pečen na našim stranicama, ali i TV ekranima, gdje pokazuje svoje kulinarsko umijeće.

Mlade nade pune kreativnih ideja donose novo, moderno i slatko. how2bake-it jedan je od njih, kojem ćemo za buduće uspjehe nazdraviti Likerom od čokolade, jer čokoladnim brkovima teško je odoljeti.

Za njega pak neki kažu da je samo brand, a mi kažemo da smo ga upoznale, jer on je Majstor za popravke svih vrsta gladi. Potvrdit će vam to naše prijateljice Vatroslava, Blaženka i Vinka, a mi skidamo kapu omiljenom muškarcu, jer znamo koliko je teško naći dobrog majstora :).

Postalo je već gotovo opće poznato kako muškarci pokazuju brigu za budućnost... (?) Umjesto jedne, kupe dvije pive... Dečki, ajmo proslaviti vaš dan, mi smo tu da ih podijelimo s vama :)

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.