Moj profil

Nagradni natječaj: Začini Grašinu pjesmu, osvoji večeru i upoznaj Petra Grašu

Podjednako dobro barataš kuhačom i stihovima? Možda pjevušiš dok pripremaš omiljeno jelo? Sjajno! Inspiriraj se, posveti nekome pjesmu, osvoji večeru i upoznaj Petra Grašu

Svi koji vole istinski uživati u hrani, stvarati svoje verzije tradicionalnih jela i istraživati nove vještine i načine pripreme zapravo su umjetnici. Baš poput glazbenika, koji uživaju u stvaranju pjesama, u stalnoj su potrazi za novim stihovima i notama te obožavaju glazbu dijeliti s drugima.

Odlučili smo spojiti najbolje od oba svijeta u jedinstvenom nagradnom natječaju u kojem vas inspirativni stihovi vode na večeru za dvoje. Vrijeme s omiljenom osobom, ukusna hrana i romantično uživanje zvuči dobro samo po sebi, no sjajnu atmosferu dodatno će zagrijati Petar Grašo koji će vam se na njoj pridružiti.

Kako do nagrade?

Grašine pjesme znate napamet, baš kao i sadržaj stranice www.zacini-inspiracije.hr na kojoj svakodnevno tražite recepte, inspiraciju za stvaranje te uživate u blogovima i video receptima. Kliknite na nju i u pauzi od kuhanja se uključite u fenomenalan nagradni natječaj: Začini Grašinu pjesmu!

Dok začina ima, rima nama štima

Jeste li spremni? Nagradni natječaj traje od 28. svibnja do 21. lipnja 2021., a sudjelovanje je zabavno i jednostavno:

  1. Nadopunite Grašin stih koristeći barem jedan od Vegeta Maestro pojmova: bosiljak, ružmarin, peršin, origano, prirodan, neodoljiv, intenzivna
  2. Budite kreativni, ali pripazite da pjesma ne izgubi rimu
  3. Uz stihove, napišite posvetu dragoj osobi, a najkreativniju ćemo nagraditi

Glavna nagrada je večera za dvoje na kojoj će vam se pridružiti Petar Grašo, plus 1.000,00kn na potrošačkoj kartici za organizaciju prijevoza u vlastitom aranžmanu do lokacije na kojoj će biti večera, a pokriveni su vam i troškovi noćenja. Još 5 sjajnih pjesnika nagradit ćemo utješnim, ali vrijednim Vegeta Maestro poklon paketima.

P.S. Evo ideje za stih: Još su do lani moj bosiljak i začini bili kod origana razbacani. Naniza pute i minute, začine puste, a desio se onda neodoljivi ti.

Možda su naši stihovi sklepani na prazan želudac, no zato znamo da vi možete bolje! Začinite Grašinu pjesmu, skuhajte sjajnu i inspirativnu rimu, složite predivnu posvetu omiljenoj osobi s kojom želite na večeru i osvojite nagradu! Sretno svima!