Moj profil

Nikad brži desert ! Uz pomoć dva kuhinjska uređaja za svega nekoliko minuta biskvit je spreman za pečenje, a krema – neopisivo glatka i prozračna

Vodimo li se poznatom izrekom da je za vrhunsko kulinarstvo potrebna engleska temeljitost, francuska umjetnost i arapska gostoljubivost, dodajemo da je potreban i uređaj koji će sve to oblikovati u savršeni zalogaj.

Sa čak 1000 W snage jedan uređaj jednostavno priprema prema vlastitim preferencijama tijesto za kruh ili pizzu. Kako bismo se uvjerili u jednostavnost, svestranost i praktičnost, otišli smo korak dalje i pomoću samostojećeg kuhinjskog uređaja Kenwood kMix pripremili smo Muffins a la carrot cake.

Sastojke za biskvit dodali smo u posudu miksera koja je staklena i kroz nju se lako vidi svaki ubrzani pokret miješalice. Na ovaj je način lako pratiti kako nekoliko sastojaka postaje glatka, pjenasta smjesa. Posebno čarobno je, znat će svi obožavatelji glatkih, prozračnih krema pratiti kako od samo dva sastojka posuda postaje ispunjena smjesom za prste polizati. Tako su i u ovoj našoj pripremi deserta, šlag i marscapone sa nekoliko snažnih okreta mješalice samostojećeg kuhinjskog uređaja Kenwood kMix postali krema za muffine.

Samostojeći kuhinjski uređaj Kenwood kMix

Inovativna rješenja za sve koji uživaju u pripremanju hrane

Kako smo ga upoznavali bilo nam je jasno da nam samostojeći kuhinjski uređaj Kenwood kMix postaje novi najdraži pomagač u kuhinji. Naime, s ovim uređajem možeš mijesiti, miješati, mljeti, tući, pjeniti pa čak i prešati. Posebno je zanimljiva auto stop funkcija - sigurnosna funkcija koja osigurava da ako uređaj radi i slučajno se digne glava aparata, on prestaje raditi. Osim toga ovaj uređaj sadrži i estetsku komponentu zahvaljujući modernom dizajnu i lako se uklapa u svaku kuhinju jer dolazi u više boja, pa možete birati onu koja vam se najviše sviđa. 😊 

Inovativan, precizan i brz ovaj uređaj s lakoćom odrađuje poslove poput miješanja najtvrđih tijesta do miksanja najprozračnijih krema, a uz dodatne nastavke lako se transformira, pa može izraditi domaću tjesteninu ili samljeti meso. 

Kenwood MultiPro Go

Kuhinjski uređaj Kenwood MultiPro GO još je jedan pomagač u kuhinji koji je opravdao sva očekivanja koja smo pred njega stavili

Sjećaš li se talentiranog chefa iz jednog od omiljenih animiranih filmova o hrani koji kaže da je dobra hrana kao muzika koju možeš okusiti, boja koju možeš omirisati? Koliko god talentirani bili, da bismo stvorili taj nevjerojatan osjećaj, pribjeći ćemo pomagačima koji jamče da će hrana doista biti to što od nje očekujemo. Kenwood MultiPro GO još je jedan pomagač u kuhinji  koji je opravdao sva očekivanja koja smo pred njega stavili.

Za njim smo posegnuli tijekom pripreme omiljenih muffina. Poslužio nam je kao najbrži i najuredniji ribež za mrkvicu, nakon svega par sekundi i glavni sastojak deserta Muffins a la carrot cake dodali smo u biskvit i krenuli s pečenjem.

Kenwood MultiPro GO posjeduje  650 W snage, može sjeckati, rezati, ribati i poslužiti izravno na tanjur – ovaj dio nam je omiljeni, naravno jer je količina prljavog posuđa svedena na minimum. Osim spomenute pripreme povrća može izraditi grickalice, pire ili tijesto za pizzu.

Kenwood MultiPro Go

I još nekoliko iznenađenja krije ovaj praktični kuhinjski uređaj:

  • ima kompaktnu zdjelu od 1,3 L
  • dolazi s 3 osnovna nastavka – 360° Express serve, oštrice noža za rezanje, reverzibilni disk za rezanje/ribanje na 4 mm
  • jednostavno korištenje s  kliznom kontrolom brzine, s dvije brzine, uključujući funkciju pulsiranja
  • nastavci prikladni za pranje u perilici posuđa

Pa baš kao što kaže spomenuti chef Auguste Gustea u filmu Ratatouille, treba biti svjestan izvrsnosti koja se svuda oko tebe. Treba ih prepoznati, zaustaviti se i uživati u njoj. A mi smo prepoznali Kenwood uređaje kao pouzdane partnere u pripremi raznovrsnih jela. I da ne zaboravimo, muffini su s tanjura nestali brzinom Kenwood kuhinjskih uređaja!

Izvor slika: www.kenwoodworld.com
Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.