Moj profil

Otkrijte svoje idealno mjesto za odmor

Prema znaku u horoskopu otkrijte svoje mjesto pod suncem te, ako ne u javi onda u mašti, provedite odmor koji je stvoren samo za vas.

Znatiželjni i spontani ovnovi puni su životne energije pa su skloni avanturama svih vrsta. Mrze isplanirane odmore u poznatim ljetovalištima i uživaju u improviziranim istraživačkim turama. Privlače ih egzotična mjesta na kojima se mogu baviti različitim aktivnostima. Mjesta za odmor: Meksiko, Tajland, Gomera, Irska, Kanada, Danska, Njemačka te Berlin, Marseille, Puerto Rico, Saragossa i Nepal.

Osjećajni bikovi od odmora očekuju samo jedno, a to je uživanje svim čulima. Stoga ih privlače ladanjski hoteli u kojima se mogu prepustiti tretmanima ljepote, gurmanskim užicima te uživanju u prirodnim ljepotama i kulturnim zbivanjima. Mjesta za odmor: Malorca, Tajland, Cipar, Švicarska, Švedska, Rusija te Atena, Dublin, Zürich, Parma, Nantes i Capri.

Znatiželjnim i komunikativnim blizancima sve vrlo brzo dosadi pa dugi odmori nisu za njih. Stoga najviše uživaju u nekoliko kraćih odmora u bitno različitim podnebljima te u vikend izletima u velike gradove. Kako vole upoznavati nove ljude, najviše vole odmor u klubovima i sportskim kampovima. Mjesta za odmor: SAD, Egipat, Novi Zeland, Kanada, Belgija te Budimpešta, London, Toronto i San Francisco.

Osjećajni rakovi vole romantične odmore kojih će se sa sjetom sjećati pod stare dane pa najviše uživaju u moru i pješčanim plažama. Kad jednom pronađu svoje mjesto pod suncem, tamo se u društvu prijatelja i brojne obitelji vraćaju godinama. Mjesta za odmor: obala Hrvatske i Italije, Afrika, Antoli, Sejšeli, Mauricius, Tunis, Paragvaj, Škotska, gradovi Venecija, New York, Milano, Amsterdam i Istanbul.

Lavovi skloni luksuzu, vole otmjene hotele i mjesta s vrhunskom kulturnom ponudom. Kako i za vrijeme odmora žele biti viđeni, obožavaju mondena ljetovališta koja vrve od ljudi i događaja. Ne pitaju za cijenu i biraju samo najbolje, makar pritom spiskali cijelu ušteđevinu. Mjesta za odmor: Italija, Kalifornija, Maldivi, Francuska, Švicarska, Karibi, gradovi Bristol, Philadelphija, Chicago, Prag, Rim, St. Tropez i Salzburg.

Djevice, majstori organizacije i godišnji odmor planiraju godinu dana unaprijed do najsitnijeg detalja. Najviše im leže odmori s ciljem upoznavanja kulturnih vrednota, učenja stranog jezika ili tečaja kuhanja. No, kako su i mistici, mogu se odlučiti i za neko egzotično putovanje. Mjesta za odmor: Turska, Grčka, Kreta, Švicarska te gradovi Boston, Pariz, Jeruzalem, Strasbourg i Los Angeles.

Vage, rječite, društvene i sklone diplomaciji osjećaju se dobro na svakom mjestu koje obiluje društvenim događajima. Osim u odmoru na visokom nivou, vage kao rođene estete uživaju i u muzejima i galerijama, ali i mjestima na kojima mogu mnogo učiniti za svoje zdravlje i vanjštinu. Mjesta za odmor: Austrija, Argentina, Njemačka, Egipat te Pariz, Beč, Kopenhagen i Antwerpen.

Iako prije puta dobro prouče kulturu zemlje u koju odlaze, dinamični, avanturistički i nepredvidljivi škorpioni uvijek su u potrazi za nečim novim i još neotkrivenim. U pravilu se uvijek odlučuju za najudaljenije točke na Zemlji. Kao neumorni putnici u stanju su obići svijet u nekoliko dana. Mjesta za odmor: Alžir, Brazil, Maroko, Japan te Liverpool, Pompeji, Sydney, Tokio i Washington.

Strijelci, rođeni istraživači, pravi su svjetski putnici. Od svih znakova najviše i najradije putuju te su najsretniji dok su na putu. No, oni uživaju i u dugotrajnim i temeljitim pripremama pa im ni ne pada na pamet da putuju preko turističkih agencija. Mjesta za odmor: Australija, Saudijska Arabija, Španjolska, Mađarska, Španjolska, Madagaskar, SAD, Italija te Avignon, Kalkutta, Köln, Peking i Nottingham.

Suzdržani i oprezni jarčevi koji se teško opuštaju skloni su godinama preživljavati bez odmora jer za njega nemaju vremena niti im nije potreban. No, kad konačno popuste zbog tko zna kojih razloga, više ih nitko nije u stanju zadržati. Tada postaju skloni eksperimentiranju te završe i na neobičnim mjestima. Mjesta za odmor: Engleska, Meksiko, Grčka, Island te Buenos Aires, Brüssel, Oxford i Moskva.

Da mogu, maštoviti i futuristički orijentirani vodenjaci najradije bi otputovali na Mjesec. U očekivanju mjesečevih aranžmana uvijek biraju egzotične krajeve u kojima mogu uživati u neobičnim aktivnostima. Kako su uvijek u potrazi za nečim novim, nikad se, apsolutno nikad se ne vraćaju na isto mjesto. Mjesta za odmor: Novi Zeland, Finska, Tajland, Sjeverna Afrika te Petrograd, Lisabon i Hamburg.

Originalne, mistične i osjećajne ribe najbolje se osjećaju u svojem elementu pa svi njihovi putovi vode na more. Obožavaju odmor na nekom osamljenom otoku na kojem se mogu opustiti uz brdo knjiga. No, privlače ih i putovanja s ciljem upoznavanja zaboravljenih kultura i svjetova. Mjesta za odmor: Nepal, Sri Lanka, Hawaii, Rt Dobre Nade, Portugal, Sahara, Normandija, Irska te Aleksandrija i Lancaster.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.