Moj profil

Podravka gotova jela spašavaju stvar, a cool nagrade čekaju samo vas

Bez obzira koliko godina imali, znate da su nenajavljeni gosti česta pojava. No, ovakve izazovne situacije stvore najbolje delicije. Postajemo kreativni i spretni, vadimo stare, provjerene recepte ili posegnemo za sigurnim rješenjem - gotovim jelima.

Zvuče li vam ove situacije poznato? Na večeru stiže osoba koju želite osvojiti. Znate da ljubav ide kroz želudac i želite se pokazati, ali vremena je malo. Punica se najavila za sat vremena? Realno, uvijek to napravi, ali očekuje sjajan i zasitan obrok kakav bi i sama poslužila.

„Bok, baš smo bili u prolazu pa smo svratili na kavu. Nismo jako gladni“ i „Stižemo popodne, ne trebaš puno spremati“ su česte rečenice nenajavljenih gostiju koje nikako ne želite razočarati, nego im na stol poslužiti nešto ukusno i zasitno. Rješenje su Podravka gotova jela: uz tradicionalne ćufte, paprikaš, čobanac ili grah, tu su i salate tuna ili quinoa, penne a la carbonara, paella s povrćem i piletinom i sjajna piletina u mediteranskom umaku.

Pretvori izazovnu situaciju u dobitnu kombinaciju

Ispričajte nam izazovnu situaciju u kojoj nije bilo mnogo vremena za spravljanje hrane, recite kako bi se s gotovim Podravka jelima snašli danas i osvojite jednu od vrijednih nagrada. Bez obzira koliko godina imali, znate da su nenajavljeni gosti česta pojava, a Podravka gotova jela su tu za spas svake situacije i zahvalne poglede svake generacije.  Pronađite favorite među njima, podijelite s nama svoju izazovnu situaciju koju biste danas uz pomoć Podravka gotovih jela spasili i osvojite jednu od 12 vrijednih nagrada.

Vrijedne nagrade čekaju one najkreativnije:

Natječaj se održava na stranici https://meatandmore.podravka.hr/okusi-koji-povezuju-generacije/ do 29.07.2021. Budite kreativni i originalni. Prvo mjesto osvaja električni bicikl MS ENERGY i10, Drugo mjesto su bluetooth slušalice SENNHEISER HD 350 BT, a još 10 kreativnih autora izazovnih situacija nagrađujemo ruksakom punim Podravka gotovih jela.

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 20.08.2021. godine. Sretno svima!