Moj profil

Prhki kolačići i fantastičan biskvit

U zadnji trenutak najavljeni gosti? Pripremili bi desertno iznenađenje, a oskudjevate vremenom? Ponestalo vam je mašte? Nesiguri ste u kuhinji i treba nam pouzdan pomagač? Dolcela je upravo to i ima rješenje za sve desertne nedoumice.

Prhki kolačići

Dok neki preferiraju sočne i kremaste kolače, drugi prisežu na fine prhke kolače. Najslađi su oni veličine našeg zalogaja i kada se rade skupa; recimo za kišnih nedjelja, pred važnu nogometnu tekmu, za rođendanski party, marendu u školi ili predah na poslu ili kako bi ih sljedeći dan ponijeli sa sobom na izlet.

Uza sve to, Dolcela je nježna prema našem vremenu i uvijek pouzdan pomagač, stoga je najbolji partner kada vam nedostaje vremena, imamo tremu ili pripremi kolača nismo vični.

Nikada nije bilo tako lako pripremiti ukusan i slastan domaći kolač. Dolcela je vaše rješenje.

Biskvit fantazija

Biskvit fantazija mješavina je za biskvitno tijesto koja dolazi uz 12 slasnih ideja. Od kolača s voćem, pudingom, kuglofa, božićnog kolača, preko torti do rolade s najfinijom Lino ladom, Biskvit fantazija jamči vrhunsko zadovoljstvo uz najkraću moguću pripremu. Ako vas još nismo uvjerili, šapnut ćemo da u receptima ima i maka, borovnica i višanja, mascarponea, suhog voća, badema, čokolade, Lino lade, kokosa i ananasa, sve to upotpunjeno najrahlijim, napodatnijim i najfinijim biskvitom. Prava fantazija!

A da bi se biskvitno tijesto pretvorilo u fantaziju, dovoljno je dodati 3 jaja, 100 ml ulja i 150 ml mlijeka te ispeći u pećnici.

Kada jednom probate Biskvit fantaziju, sigurni smo da je više neće nedostajati na vašim kuhinjskim policama.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.