Moj profil

Prvo ispeci pa reci jer ti nagradni natječaj 'Kvrgave zgode' donosi za to sjajne nagrade

Kreativni natječaj u kojem možeš osvojiti Mountain bike Giant, Samsung Galaxy fold ili jedan od 10 vrijednih Vegeta poklon paketa odvija se u dva kruga, a u nastavku doznaj kako do nagrada

Koliko su ti puta rekli da nemaš dlake na jeziku? Možda si čuo i da bi bilo dobro se držati one stare “prvo ispeci pa reci”? No, ponekad se dogodi da se nađeš u kvrgavoj situaciji jer si nešto neobično izjavio. To je prirodno, zar ne? Srećom, Vegeta Natur te nagrađuje baš za takve kvrgave zgode. Evo i kako.

Prijavi se! Jer kad je u priči povrće, zabavna zgoda se sama nameće

Tvoja te kvrgava zgoda vodi do vrijednih nagrada. Odgovori na 3 lagana pitanja, otkrij u kakvu su te kvrgavu zgodu oni doveli i izvuci iz situacije ono najbolje. Opiši ju kreativno, u maksimalno 600 znakova i osvoji jednu od nagrada. Zabavno, zar ne? Baš kao i kuhanje s Vegetom Natur: zanimljivo, ukusno i prirodno, po receptu majke prirode.

Što je zgoda kvrgavija, nagrada je zgodnija

Vegeta Natur je savršen spoj čak 9 vrsta suncem okupanog povrća i pažljivo odabranih začina koji će tvojim jelima dati najfiniji okus prirode. Uz to, napunit će te inspiracijom za osmišljavanje kvrgavih zgoda! Stoga pusti prirodu u svoju kuhinju, prepusti se bogatstvu prirodnih okusa i mirisa i pronađi recept za pobjedu.

Prvi krug Nagradnog natječaja traje od 7. do 30. rujna, glavna nagrada, koju osvaja najkreativnija kvrgava zgoda je Mountain bike Giant, a još pet vaših priča osvojit će Vegeta poklon paket. Drugi krug traje od 1. do 31. listopada, a najkvrgaviju zgodu napisanu u tom period čeka glavna nagrada - Samsung Galaxy fold, dok će dodatnih kreativnih priča stručni žiri razveseliti vrijednim Vegeta poklon paketima.

Da skratimo priču…

Dva su kruga – od 7. do 30.9. i od 1. do 31.10.

Glavna nagrada prvog kruga je Mountain bike Giant, a drugog Samsung Galaxy fold. U svakom krugu još pet kvrgavih priča osvaja Vegeta poklon paket

Kako do nagrada? Vrlo jednostavno. Na stranici https://vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/ odgovori na 3 lagana pitanja:
datum rođenja, omiljeno povrće i prvo slovo imena pa dobivenu kvrgavu zgodu opiši kreativno, u maksimalno 600 znakova. P.S.tttt – S obzirom na to da je Natječaj kreativan a žiri voli čitati, jedna se osoba može prijaviti više puta i sudjelovati u oba kruga. Sretno svima!