Moj profil

Trendi sarma koja će baciti na koljena i najkonzervativnije sarmaše

Uz pomoć Fant knjižice s receptima otkrijte "nove fantastične ideje za sarme modernog okusa umotane u tradiciju", te svojem omiljenom jelu podarite novi moderniji look i okus.

Pikantna sarma iz pećnice materijalni je dokaz da osim u XXL loncu, fantastična sarma može nastati i u pećnici i to bez maratonskog krčkanja za koje su mnogi, sasvim krivo, mislili da je osnovni preduvjet njenih zamamna mirisa i okusa.

Ako svoje ukućane i goste često volite iznenaditi novim jelima, pun "lonac" komplimenata možete zaraditi ako servirate doista originalne i fine Palačinke à la sarma, koje maštovito ujedinjuju dva naša najomiljenija jela.

Kako bi se na vlastitom nepcu uvjerili da fantastična sarma postoji i bez kiselog zelja, zavirite u fine i mirisne lonce naših susjeda i spremite sarmice u vinovoj lozi, Dolma ili ih omotajte u kelj i uživajte u okusima Sarma u listovima kelja

Iako je sarma favorit "mesnih" ljudi, ni vegetarijanci ne bi smjeli biti zakinuti za njene okuse i mirise.

Stoga svakako iskušajte recept Sarma vegetarijana, koji će se "garant" svidjeti i onima koji ne pripadaju vege populaciji.

Iako su osmišljene s ciljem da nam oslade sam kraj i početak nove godine, nakon što ih probate, Novogodišnje sarmice s aromatičnim pireom od krumpira sasvim sigurno će se na vašem jelovniku naći i ubuduće kako "svetkom" tako i "petkom".


:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.