Moj profil
Znate li zašto je ekološko posuđe najbolje rješenje za vaše kuhanje?
Znate li zašto je ekološko posuđe najbolje rješenje za vaše kuhanje?

Znate li zašto je ekološko posuđe najbolje rješenje za vaše kuhanje?

coolinarika

Ekološko posuđe doprinosi smanjuju korištenja energije, zahtijeva manje masnoće, jednostavno je za održavanje, od visokokvalitetnih je materijala, ne zagađuje okoliš, može se reciklirati te u konačnici omogućuje zdravije kuhanje.

O ekološkoj hrani mnogo čitamo i dosta znamo pa već pri odabiru namirnica obraćamo pažnju što i od koga kupujemo. No, posvećujemo li jednako tako dovoljno pažnje i posuđu u kojem kuhamo, odnosno biramo li ekološko posuđe koje će nam trajati dugo, od recikliranog je materijala i koje je dovoljno izdržljivo da ga imamo godinama?

U žurbi svakodnevnog života često ne razmišljamo da i najzdraviju namirnicu možemo učiniti manje nutritivno korisnom ako je pripremamo u posuđu koje ne samo da će pokvariti vrijednost namirnice već je i štetno za naše zdravlje.  Zdrav način života pred nas nameće sklad s prirodom, sve više biramo ekološke proizvode i gledamo da nam imperativ postaje ono što jedemo. Često pritom  zaboravljamo da nam mora biti jednako važno i u čemu kuhamo.

Posuđe u kojem pripremamo hranu ima svakodnevno veliku i značajnu ulogu u našim kuhinjama. Osim što nam je važno kako izgleda, neizostavne su nam njegove namjene, funkcionalnosti, ali i karakteristike. Zato osviješteni znalci ništa ne prepuštaju slučaju već pomno biraju ekološko posuđe koje neće biti štetno za pripremu hrane, izdržljivo je, moći će se koristiti dugo vremena, te će doprinijeti zaštiti okoliša jer je proizvedeno od recikliranog materijala.

shimmer fallback

Ekološko posuđe danas treba biti dio svakog kućanstva kojemu je cilj briga o zdravom životu i održivom odnosu s prirodom.  Doprinosi smanjuju korištenja energije, zahtijeva manje masnoće, jednostavno je za održavanje, od visokokvalitetnih je materijala, ne zagađuje okoliš, može se reciklirati te u konačnici omogućuje zdravije kuhanje.

Delimano je povezao hranu i kuhanje s prirodom i okolišem te su svi zahtjevi modernoga i ekološki osviještenoga kućanstva odlika njegove Green Planet linije posuđa prikladne za zdravo kuhanje.

Napravljeno je od recikliranog aluminija bez gubitka svojstava ili strukturnih karakteristika, lagano je, materijal je higijenski, siguran i potpuno usklađen sa standardima posuda za doticaj s hranom.

Ponekad nije lako sve te karakteristike pronaći samo kod jedne vrste posuđa, no Green Planet uspio je povezati najvažnije zahtjeve modernoga kućanstva vodeći brigu da se hrana zdravo priprema, ima vrhunski okus, uz istodobnu brigu zaštite okoliša. „Bolji okus za bolji planet „ najbolje opisuje novu liniju posuđa. Kako je proizvedena od recikliranog aluminija posuđe je kvalitetno, dugotrajno, prikladno za upotrebu s metalnim priborom jer nema bojazni od ogrebotina i ono što je najvažnije hrana će zadržati sva svoja nutritivno važna svojstva i pritom imati vrhunski okus.

shimmer fallback

Uz liniju posuđa Green Planet kuhanje postaje inspirativnije, laganije, posuđe nije teško, hrana ne prianja, a može se koristiti na svim štednjacima i indukciji. Osim linije posuđa u Green Planetu pronašli smo i pekače, multifunkcionalne posude, duboke tave, tave za palačinke, ali i lonce i setove posuđa.

Ekološki prihvatljivo posuđe proizvedeno je u Italiji, a njegovom kupovinom pomaže se pošumljavanje.

Jeste li znali da je Green Planet linija posuđa:

  • Otporna na ogrebotine
  • Sigurna za pećnicu
  • Zdrava za kuhanje
  • Jednostavna za čišćenje
  • Proizvedena bez nikla, olova, kadmija, BPA, PFOA
  • Proizvedena od 100% recikliranog aluminija
  • Ekološki prihvatljiva

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.