Moj profil
Lisa / Zimnica - Bakini recepti (4,99 kn)  i  Lisa / Zimnica - Recepti za zimnicu (4,99 kn)
Lisa / Zimnica - Bakini recepti (4,99 kn)  i  Lisa / Zimnica - Recepti za zimnicu (4,99 kn)

Lisa / Zimnica - Bakini recepti (4,99 kn) i Lisa / Zimnica - Recepti za zimnicu (4,99 kn)

Par impresija o dva "Lisina" izdanja o zimnici koja se ovih dana sredinim rujna mogu naći na kioscima i o današnjam besplatnom prilogu "Večernjeg lista" pod naslovom ""Zimnica - Slane delicije"

Ovih dana sredinim rujna na kioscima je moguće naći dvije "Lisine" knjižice od po 60 strana o zimnici.

Jedna nosi naslov "Recepti za zimnicu", a druga "Zimnica - Bakini recepti". Objema je autorica Mirta Lijović i obje koštaju 4,99 kn, a mogu se kupiti odvojeno ili zajedno - u najlonskom pakiranju po cijeni 6.99 kn.

Ukoliko želite uštediti novac i živce, preporučio bih da kupite samo "Zimnicu - Bakini recepti", jer su svi recepti u njoj ne samo upotrebljivi, nego i čovjeka zbilja iskreno vabe da ih iskuša!

To se međutim ne bi moglo reći za skoro niti jedan recept iz Lisinih "Recepata za zimnicu", u kojima se nalaze, baš kao uostalom i u današnjem (besplatnom) prilogu "Večernjaka" - "Zimnica - Slane delicije" uglavnom ili previše obični ili naprosto čudni recepti, koje nemate baš želju iskušati.

Obzirom da je Večernjakov prilog besplatan, to i nije previše za zamjeriti, a valja pohvaliti i činjenicu da su u njemu dani recepti za male količine (1, 2, 3, 4 staklenke...) pa tako recepte u tom prilogu doista možete samo isprobati, bez obaveze da ćete mnogo na taj način spremljene zimnice morati mjesecima jesti - svidjela Vam se ona ili ne.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.