Moj profil

SEOSKA GOZBA

U posljednjoj epizodi drugog ciklusa idemo u Grdanjce nedaleko Bregane, na obroncima Žumberačkog gorja.

U posljednjoj epizodi drugog ciklusa idemo u Grdanjce nedaleko Bregane, na obroncima Žumberačkog gorja. Tamo nas na OPG-u Kršlin čeka naša domaćica Višnja Pavlin sa svojom obitelji i njezinim roditeljima Ružicom i Brankom Kršlin. Na prekrasnom imanju, uz potok Breganu, Kršlinovi uzgajaju potočne pastrve, skupljaju i prerađuju šumske plodove, uzgajaju perad i vijetnamske svinje, a imaju i gotovo 200 godina star mlin koji je još uvijek u funkciji.
Višnja je svojim gošćama za predjelo servirala kukuruzne žgance s pirjanim zeljem i špekom, za glavno jelo poslužila je svoju pastrvu u kukuruznom brašnu nadjevenu vrganjima, a za desert je napravila štrudlu nadjevenu višnjama i sirom.
Višnjin suprug Dražen i otac Branko svoje su gošće poveli u razgledavanje žumberačkog kraja, upoznali su ih s uzgojem pastrvi u ekoparku Divlje vode, a onda su se okušale u paint ballu u najvećem adrenalinskom parku na Žumberku.
U ovoj emisiji doznat ćemo kako su se naše sudionice međusobno ocjenjivale, te ćemo proglasiti pobjednice drugog ciklusa Seoske gozbe u svim kategorijama. Budite s nama u velikom finalu!

I tako drage moje prijateljice želim podijeliti svoju sreću sa vama ,predstaviti vam svoje domaćinstvo ,obitelj,običaje, uživajte i sve ste mi dobrodošle 😉

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.