Moj profil
Škatula za sne, treći dio
Škatula za sne, treći dio

Škatula za sne, treći dio

Prije kraja...

Važno...29.11.

COOL kavica koja je sutra ...danas sam potvrdila broj ljudi, odaziv je kakav je...ostala mjesta sam popunila sa dragim prijateljima iz Kajanovog i mog života...Koji su se rado odazvali, ostavila sam nešto mjesta..za ljude sa Coolke koji dolaze izvan Zagreba....onaj tko ima moj broj mobitela, a nije se prijavio... zna da je računajte na nas, ako i ne stigne, znam zašto...

Pokrećem vlastiti posao, pokrećem humanitarni pokret "Za mace, ja ću budan sanjati" u Kajanovo ❤️ ime ...imam doma još osam beba evakuiranih sa Hvara, deveto sam udomila, deseto mače je na privremenom u Splitu...po dva mačeta i jednog odraslog idem idući tjedan. Jučer sam dan provela u vlaku ...otišla do Vinkovaca po Teino mače koje sam udomila u Ludbreg...

Vremena nemam za dokona tipkanja, odgovaranja na pitanja...jer mi je još ostalo manje od 36 sati do pokretanja humanitarnog projekta, a ko me zna dobro zna, kakva sam.

Odluka je pala, definitivno...se rastajem sa Coolinarikom...neću ništa obrisati...kad stignem napisati ću priču...oprošatajnu.

Isto tako na svojoj FB stranici više ne klikam nikoga koga osobno ne poznajem...i nije mi prijatelj.

Na Coolinariku sam došla prije 13 godina...znala sam tko sam...titule, padanja u nesvijest ...kad imaš recept dana, sliku dana...grupe...grupice...čopori i vođe...kalkulacije...nedopustivi komentari, uvredljivi pp-ovi...krađe recepata, slika...

Hvala NE.

Odlazim sretna, Coolka je bila predivno iskustvo u dijelu mog života. Podarila mi je predivne ❤️ prijatelje...blagoslovljena sam s njima. Odlazim sretna i ponosna...ponosna, jer uvijek sam se zalagala za ljubav, toleranciju, pozivala na humanitarne akcije, sudjelovala u njima...Zbilja sam se trudila...ali vidim da ljudima nije stalo... Kap koja je prelila čašu, kao slap... je bio moj članak "Dosta je šutnje"

Šutilo se na Coolki ...šuti se i dalje...

Uredništvu malom i ljudima niša ne zamjeram...svatko od nas bira svoj put, svoj sam davno imala ...i prije nego li sam došla na Coolu...nastavljam dalje.

Ono čega nemam, vremena nemam...u danu mi fali ...bar još 12 sati da bih napravila sve što sam zamislila.

Dodatak: 2.12.

Cool kavica, što reći...nikog nisam natjerala puškom da se prijavi...oni koji su došli došli su.  Ostalima poruka:

Vaše ponašanje smatram nedopustivim i ne primjerenim...Da sam znala da nećete doći, jedinu osobu sa Coolke i svoje prijatelje bih pozvala u svoj dom.

Žac, kojeg osobno poznajem, uskočio mi je...taj dan je njegova kćer imala  promociju...i unatoč tome, rekao je za Kaju i tebe uvijek. Zahvalila sam mu, jer je kao i uvijek odradio sve vrhunski, nije htio uzeti ni lipe...pa smo pregovarali na obostrano zadovoljstvo.

Moje vrijeme je dragocjeno...svatko od nas bira na koji način će ga trošiti...ja sam odabrala.

Presretna odlazim, presretna  projekt je krenuo. Presretna sam, jer moji prijatelji su napravili čaroliju...predivnu čaroliju ljubavnu, za ženu koja se bori za ta divna bića... kojoj je dug od 5000kn kod veterinara bio teret...Ni u najluđim snovima se nisam nadala tome...ni u najluđim snovima...Plakala sam kad su se moji prijatelji počeli javljati, podržali projekt i govorili za Kaju ❤️ i za tebe uvijek i sve. Oni su ukrali moje ❤️  a ja njihova.

Naravno pjesma...

Budna sanjam,  hvala Mojiji Kajane ❤️ što si me izabrao da budem tvojija.

PS. Niti ću čitati komentare, niti odgovarati na njih. Odjavljujem se.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.