Moj profil

za sve postoji prvi put

večeras sam odlučila i ja napisati nešto, ali kratko. otvorila sam svoju omiljenu stranicu na googlu- coolinariku i potražila blogove.

između ostalih u oči mi je upao članak meni drage osobe koja muku muči sa kilogramima čiji broj više neće da se snizuje pa se i ja osjećam donekle krivom.

žao mi je što ne znam kako da joj pomognem jer mi se čini da se i ona kao i ja lakše povjerava nepoznatim osobama, a ne svojm bližnjima.

ne pišem ovo kao kritiku nego tražim savjet kako da joj pomognem. znam samo da moramo popričati o uvođenju novih kriterija u našu prehranu jer ni meni ne bi škodilo da skinem koji kilogram. nadam se da ću uspjeti u svojim nastojanjima da joj pomognem i da će naši kilogrami početi smanjivati brojku.

prije sedam godina imala sam predklimakteričnih problema u smislu depresije pa sam u periodu od tri mjeseca skinila sedamnaest kilograma. kada se stanuje popravilo , izgubila sam volju za daljnjim skidanjem kila i dio se vratio nazad. sada kada je klimaks nadam se prošao ne mogu započeti sa nikakvim dijetama iako znam da bi mi to bilo jako dobro za zdravlje.

jako dobro znam da je teško nešto započeti, ustrajati u tome i na kraju ušpješno završiti započeti posao

nadam se da nisam bila dosadna. pokušat ću drugi put biti jasnija i u buduće ću koristiti manje soli.

toliko za prvi put

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.