Moj profil

HRANILICA ZA PTICE

12

EVO KAKO NAPRAVITI HRANILICU ZA GLADNE PTIČICE........... ...DA NE ISPADNE DA MISLIMO SAMO NA SVOJE GLADNE TRBUŠČIĆE.

EVO KAKO NAPRAVITI HRANILICU ZA GLADNE PTIČICE........... ...DA NE ISPADNE DA MISLIMO SAMO NA SVOJE GLADNE TRBUŠČIĆE.

Sastojci

1 BOCA OD 1-2L
ČAŠICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU ILI MANJE OD JOGURTA
PIŠTOLJ ZA LJEPLJENJE I PLASTIČNA PATRONA
PO ŽELJI BOJA ZA STAKLO
FRIZBI
MALO ŠPAGE

Priprema

1.

UZMITE BOCU OD 1-2 L,PO ŽELJI, I OPERITE DA NE OSTANE TEKUĆINE OD PRIJE. NA BOCI SKALPEROM ILI ŠKARAMA IZREŽITE POLA KRUGA VELIČINE KAO I POLA PLASTIČNE ČAŠICE.NAPRAVITE 2-3 TA POLUKRUGA OVISI KOLIKO ĆE VAM STATI S OBZIROM NA VELIČINU BOCE. NEKA BUDU NA RARLIČITIM STRANAMA I VISINAMA.

2.

UZMITE PLASTIČNE ČAŠICE,OBIČNE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU, I PREPOLOVITE NA POLA. UGURAJTE IH KROZ OTVOR KOJI STE IZREZALI NA BOCI. NEKA VAM MALO ČAŠICE VIRI VAN.TU SPOJITE BOCU I ČAŠU S PLASTIKOM IZ PIŠTOLJA. ISPOD SVAKE ČAŠICE NAPRAVITE RUPICE U KOJU UGURATE ŠTAPIĆ OD NPR.ŠIŠ-ČEVAPA,NA KOJI ĆE PTIČICA STATI DOK BUDE PAPALA.

3.

AKO IMATE KAKVE BOJE BOCE SE MOGU I UKRASITI. JA SAM SVOJU BOCU UKRASILA BOJOM ZA STAKLO.

4.

NA SREDINI ČEPA IZBUŠITE RUPICU KROZ KOJU ĆETE PROVUĆI ŠPAGU NA KOJOJ ĆE BOCA VISITI. NAPUNITE HRANOM ZA PTICE I TO JE TO. JA SAM U OVU STAVILA KUKURUZNI ŠROT ZA VRAPCE JER VIDIM DA SE HRANE S KOKICAMA PA IM VALJDA PAŠE.

5.

AKO ĆE BOCA STAJATI VANI KAO KOD MENE,A NE POD KAKVIM KROVOM,BILO BI DOBRO NAORAVITI I "KROVIĆ" KOJI ĆE HRANU ŠTITITI OD KIŠE I SNIJEGA.JA SAM SE TU POSLUŽILA FRIZBIJEM. NA SREDINI SAM IZBUŠILA RUPU,PA SAM ŠARAF UGURALA KROZ ČEP I FRIZBI,NA ŠARAF NAMOTALA ŠPAGU-ZA DRŽAT BOCU-I STAVILA MATICU KOJOM SAM SVE STEGLA. ONDA SAM SAMO ČEP STAVILA NORMALNO NA BOCU.

  • Hranimo-pticice(1)

3

👏

Bravo!!!

Odlična idea....