Moj profil

Kako se otarasiti bradavica?

97

Čitajući savete za lečenje bradavica jedne od članica Coolinarike, setila sam se kako sam se ja otarasila svojih, pa evo i mog načina. Nije loše imati više mogućnosti. Samo imam problem u koju grupu smestiti ovaj recept!!!

Čitajući savete za lečenje bradavica jedne od članica Coolinarike, setila sam se kako sam se ja otarasila svojih, pa evo i mog načina. Nije loše imati više mogućnosti. Samo imam problem u koju grupu smestiti ovaj recept!!!

Sastojci

šećer i vi

Priprema

1.

Može vam se učiniti "grozno" sve ovo što ću vam preporučiti, ali verujte da je ovo meni bio jedini način da se otarasim bradavica. Dakle postupak je sledećI: 

Svakog jutra, pre obavljanja higijene usta (nemojte čak ni vodu da popijete) na neku posudicu (tanjirić ili sl.) pljunite. Preko toga staviti pola kašičice šećera, promešati prstom i naneti na bradavice. Postupak ponavljati otprilike 25-30dana. Po potrebi duže. Držati što duže. Ne manje od pola sata.

Ja sam, dok sam išla u osnovnu školu, na dlanu imala bradavicu.  Pošto su bradavice virusne, meni su se raširile po licu. Bile su to sitne bezbojne bradavice, ali ih je bilo na desetine. Najviše ih je bilo na bradi i na kapcima. Bila sam očajna zbog toga. Sve za šta sam čula, sve sam probala: od belog luka, krede, mleka sa smokvinog lista do tečnog azota. Ništa mi nije pomoglo.

A onda neko, više se i ne sećam ko, je mojoj majci rekao za uklanjanje pljuvačkom. Probala sam i rešila ih se zauvek.

Mnogo kasnije, nekih 25 godina, ista stvar se desila i mom sinu. I njemu su se na licu pojavile te juvenilne bradavice. Uspešno smo ih se rešili ovim načinom. 

Mnogima sam kasnije preporučila ovaj način uklanjanja bradavica.

Sećam se sestrine drugarice, čiji je sin imao one velike bradavice po rukama. Nadlanice su mu bile skroz prekrivene. Dečak je bio totalno iskompleksiran zbog toga. U školi su ga izbegavali. Takodje su sve probali. Sa pljuvačkom su ih se zauvek rešili.

I dan danas, kada se sretnemo, oni se zahvaljuju.

Moja pretpostavka je da je nekome upalo u oči da grickanjem bradavica (što neki rade), one nestaju.

 Kažu da je za to zaslužan PTIJALIN-enzim, koga najviše ima u jutarnjoj pljuvačci.

Pa evo, to je to. Probajte svi vi koji mučite muku sa tim.

  • Bradavice(6)
  • Zdravlje(2)
  • Lijek(2)
  • Lekovito(1)
  • Lek-prirodni(1)
  • Lijek-protiv-bradavica(1)
  • Uklanjanje(1)
  • Narodni-lek(1)
  • Lecenje(1)

51

Postovana Tanja, ne snalazim se bas najbolje ovde, da li ovde postoji opcija privatne poruke? 😊

   Bas zanimliv  i  ednostaven  lek  za  BRADAVICI,SO PRVATA   PLUNKA   nautro,  a  zosto  so  seker???????

Decko97. Samo ujutru mazi, bitno je da mazes tu jutarnju pljuvacku, pre pranja zuba. Secer i pljuvacka, i to je to. Svakog jutra, dok ne nestanu. Trajanje je individualno. Moze potrajati i mesec dana, samo treba biti uporan