Moj profil

Pismo ženi na službenom putu:

54
Pismo ženi na službenom putu:

Zašto žene ne šalju na službeni put :)))

Zašto žene ne šalju na službeni put :)))

Sastojci

1 službeni put
pismo

Priprema

1.

Pismo ženi na službenom putu:

2.

Sve je u redu, draga! Puno hvala na tvom lijepom mailu. Ne trebaš se brinuti za mene. Sve je u redu.
Kuham sam i svakim se danom čudim kako to dobro funkcionira. U međuvermenu mogu to i pojesti bez da idem u bolnicu na ispumpavanje želuca.

3.

Jučer sam pekao krumpir. Mora li se krumpir čistiti? Dok se to peklo, otišao sam kupiti kruh. Kada sam se vratio, emajl u tavi se skroz otopio.
Nisam mogao vjerovati da tako malo može izdražati. Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao gavran i kašlje. Otada panično bježi čim uključim kuhalo ili počnem lupati s tavama.
Kako, kao što znaš, moram najmanje jednom dnevno pojesti nešto toplo, mačka se više ne pojavljuje.

4.

Reci, koliko dugo se kuhaju jaja? Kuhao sam ih dva sata, no nikako da postanu mekana. Daj mi napiši, molim te, da li se zagoreno mlijeko može još za nešto upotrijebiti? Da li da ga stavim sa strane dok se ti ne vratiš?

5.

Imao sam lagani problem sa gulašom kada sam htio ugrijati konzervu.. Nažalost je eksplodirala u mikrovalnoj. Vratašca od mikrovalne su izletjela kroz prozor i uništila naš lijepi staklenik… i prozor isto. Kako je prozor bio zatvoren (uvijek ga moram držati zatvorenim dok kuham jer inače uvijek dođu vatrogasci), izletio je skupa sa štokom. Udarni val je bio strašan. Konzerva je nasuprot vratašca izletjela kao raketa prema gore, probila strop i pogodila kčerku gospodina Bauera, u sobi iznad kuhinje, točno između nogu, no nije joj se ništa desilo.

6.

Da li ti se već desilo da ti se prljavo suđe upljesnivilo? Kako li je to samo moguće u tako kratko vrijeme? Ti nisi niti puna četiri tjedna u Češkoj.

7.

Iza sudopera štošta živi, mogao bi čovjek snimiti. Otkuda dolaze samo svi ti gmizavci? Da li si ih možda ti tamo ostavila? Uglavnom, napokon sam se sabrao i išao oprati suđe.

8.

Draga, nemoj se molim te ljutiti i vikati, ali onaj dobar porculan od tvoje bake je polomljen. Izgledao je tako čvrsto da mi nije bilo ni nakraj pameti da neće izdržati. Možda su 1000 okretaja mašine za rublje ipak malo previše. Usput rečeno, i ona je isto pokvarena. Prilikom centrifugiranja je veliki nož za rezanje mesa malo oštetio bubanj i sada se nalazi u zidu.. nož, ne bubanj. Bubanj je probio 30 cm zida od cigle i sada leži bez veze negdje vani.

9.

Dok sam jeo, zaprljao sam nažalost tepih u dnevnoj sobi i to sokom od paradajza. Ti si mi uvijek govorila da se sok od paradajza ne da ničim izvući.
Tu se varaš, draga moja, fleka je odlično izašla, dlake od tepha nažalost isto. Možda ipak nisam trebao uzeti nitro-razrjeđivač.

10.

Frižider sam morao otpopiri. TI si uvijek tako nespretna, led se da odlično odstraniti zidarskim čekićem. No, čudno, sada više ne hladi nego grije. U svakom slučaju, meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjac i mineralna su eksplodirali.

11.

Draga moja, u četvrtak sam zaboravio zaključati kuću. Mora da je netko bio ovdje jer nedostaju neki vrijedni predmeti, no, novac sam ne čini čovjeka sretnim, kako ti to uvijek kažeš.
Ormar je isto prazan, ali, sigurno nije bilo puno u njemu jer ti uvijek kažeš da nemaš što za obući.

12.

Kada sam jučer navečer htio nahraniti zeca, prevrnula mi se svijeća. Zec je sad bez dlake. Izgleda prilično smiješno. Ovim bih htio završiti za danas. Sutra malo više. *Nadam se da uživaš u miru bez mene i da se dobro odmaraš*.

13.

Puno lijepih pozdrava

Posluživanje

ovo sam dobila danas mejlom glaedala sam da nije netko već objavio ali ja sam se dobro nasmijala čitajući ovaj tekst…

  • Zabava(2)
  • Antirecept(2)
  • Pismo-zeni-na-sluzbenom-putu(2)
  • Ok(1)
  • Duga(1)
  • Smijesno(1)
  • Pismo(1)
  • Mudrosti(1)
  • Fore(1)

41

jeste  ...vremena su se promijenila i oko mene MiraLi  a naslov je zgodan za muža na službenom haha .

beta , slatkica, kira1

kada malo razmislim... moglo bi ovo pismo glasiti "pismo mužu na službenom putu ".... vremena su se promijenila. oko mene , naravno...

Trebale bi mi žene stvarno svake godine otiči na put 

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)