Moj profil

SAVRŠENA DIJETA

5 minuta
198

BEZ MUKE DO 25 KG manje za 90 dana. Evo da podelim sa vama koji imate problem sa viskom kilograma. U mojoj okolini je vise njih toliko uspesno skinulo i promenilo metabolizam da sam zelela da ovo podelim sa svima vama, jer je pravo vreme da se pripremite za godisnje odmore, a i praznici su prosli. Mozda je vec i ima ali nije na odmetu da vas podsetim.

BEZ MUKE DO 25 KG manje za 90 dana. Evo da podelim sa vama koji imate problem sa viskom kilograma. U mojoj okolini je vise njih toliko uspesno skinulo i promenilo metabolizam da sam zelela da ovo podelim sa svima vama, jer je pravo vreme da se pripremite za godisnje odmore, a i praznici su prosli. Mozda je vec i ima ali nije na odmetu da vas podsetim.

Sastojci

za
SAMO DOBRA VOLJA
90 DANA ISTRAJNOSTI

Priprema

1.

BEZ MUKE 25 KILOGRAMA MANJE

2.

Cilj dijete: 1.)skidanje viška kilograma 2.)promena metabolizma u organizmu.

3.

Dijeta traži psihološku pripremu i rešenost da se istraje, jer traje 90 dana. Skida se izmedju 18 i 25 kilograma. Ako neko želi da izgubi manje kilograma, može da prekine ranije, ali u tom slučaju neće doći da promene metabolizma.

4.

Uvek se počinje sa proteinskim danom, a nakon voćnog dana ponovo ide proteinski dan. Redosled dana se ne sme menjati. Kafa i čaj se piju bez ograničenja, ali bez šećera. Količina svega što se pojede za ručak trebalo bi da bude pun duboki tanjir, a za večeru pola te količine.

5.

Tokom 90 dana dijete tri puta (na otprilike svakih mesec dana) trebalo bi držati “VODENI DAN”, koji ide posle voćnog dana, a predhodi proteinskom danu. Posle dijete joć narednih 90 dana ostaje voće za doručak, a ostalo se jede normalno. Ako u ovom periodu izgubite još 3 kg., onda je došlo do promene metabolizma. Dijeta se ne sme ponoviti bez tromesečne pauze. Ne treba gubiti nadu i volju jer se dešava da težina ne spadne i do desetak dana, a onda se naglo izgubi 3-4 kg. Ako se oseti potreba za nekim sokom, preporučuje se gazirani, jer ima manje šećera. Voće se uzima za doručak zato organizam iz njega prvo iskoristi integralni šećer koji hrani nervni sistem. Tokom dijete se mogu pojaviti alergije, zato ne preskakati rebro čokolade. Osobe koji se leče od hipertenzije posle par nedelja nemaju potrebe za lekovima (nemaju povišen pritisak).

6.

Doručak – uvek isti : jedu se, u paru, 2 jabuke, 2 narandže, 2 grejpfruta, 2 breskve, neko krupnije ili šaka sitnijeg voća.

7.

PROTEINSKI DAN

8.

Ručak – kuvano ili pečeno meso u količini od 3 šnicle srednje veličine, jedno parče hleba, salata u neograničenim količinama, a na kraju popiti 2 dl supe. Umesto mesa mogu se uzeti 3 kuvana ili ispržena jajeta. Mleko i sir se jedu samo ovog dana, umesto sira može se uzeti jogurt. Jaja i meso ne mešati.

9.

Večera – isto sto i za ručak, samo bez supe. Ako je za ručak bilo meso, ono mora biti i za večeru. Ako se uzima sir, onda se za toliku količinu smanji količina mesa i jaja.

10.

SKROBNI DAN

11.

Ručak – pasulj, grašak, krompir (obavezno obaren) uz dodatak začina, vegete, kečapa, origana, kuvanog paradajza, bibera, jedno parče hleba i salata.

12.

Večera – isto kao i za ručak , samo smanjena količina.

13.

UGLJENO – HIDRATNI DAN

14.

Ručak – kuvano testo uz dodatak začina, pica samo sa kecapom, ili bilo koje slano pecivo (u količini jedne pice iz picerije), žito, kukuruz.

15.

Večera – 2 manja parčeta torte , ili 3-4 kolača, ili 3 kugle sladoleda i obavezno 1 rebro čokolade za kuvanje.

16.

VOĆNI DAN

17.

Ručak – jesti dosta mešanog voća.

18.

Večera – kao i ručak

Posluživanje

KAO STO SAM REKLA U ISTO VREME SU TRI PRIJATELJICE DOVELE SVOJU LINIJU DO SAVRŠENSTVA ZATO VAM JE PREPORUČUJEM.

  • Dijeta(10)
  • UN(2)
  • Diet(1)
  • Djeta(1)
  • Zdravlje(1)
  • Dieti(1)
  • Dieta-h(1)

55

Jednostavno:  1 dan - meso (ili sir ili riba )i puno povrča osim                                       grahorica, juha nezakuhana

                      2 dan  - grahorice ,mahunarke i ostalo povrće

                      3 dan -  tjestenina za ručak sa povrčem osim                                      mahunarki i grahorica. Za večeru                                          kolači 🙂

                       4 dan - voče ,sve ...ja si za ručak napravim                                      neko toplo voče, npr. jabuke i šumsko                                    voće recimo prepećem u tavi

                                   ili bananu i šumsko voče -zamrznuto                                       ili koje volim izmiksam i imam hladni                                     osvježavajući obrok

Količinu za ručak prepolovi i to ti je večera 🙂

da li mi neko moze pojasniti kako dani idu,tj redosled jela.nista ne kapiram.

div032 sto se tice palacinki mislim da bi mozda mogla da ih jedes kada je ugljeno hidrantni dan ali bez jaja i to onda i nisu neke palacinke, sto se tice proje u njoj opet idu jaja, sir tako da izdrzi onako kako pise pa ako ide ide ako ne probaj na rizik. Iskreno nisam sigurna pa ne bih da kazem da smes. Pozzzzz

Kako je tebi ispao recept?

Poslikaj i pohvali se! :)